Хороскоп за 13 август: Скорпионите са в центъра на вниманието, необичайни преживявания за Телците

Раци, почти непрекъснато ще променяте плановете и заниманията си

13.08.2022 | 08:10 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 13 август: Скорпионите са в центъра на вниманието, необичайни преживявания за Телците

Овен

Спокойствието ще е елемент само от мечтите ви. Колкото и да не ви се иска, ще се наложи да действате активно и то не, защото има нещо спешно, а защото на някой ще му хрумне да ви ангажира със собствените си грижи.

Телец

Преживяванията ще са необичайни и най-вероятно свързани с пътуване. Ще научите нещо ново или в живота ви ще навлязат нови хора.

Близнаци

Поне двама души ще се борят за надмощие в мислите на прословутата ви многопластова натура. Единият ще се стреми към порядък, а другият ще се опитва да създава хаос. При тези обстоятелства най-правилната тактика е просто да се позабавлявате по предпочитан начин.

Рак

Почти непрекъснато ще променяте плановете и заниманията си, но не защото сте принудени, а по собствена воля. Събитията ще са разнообразни и любопитството ще ви подтиква да присъствате на колкото е възможно повече от тях.

Лъв

Ако имате желание да изненадате близките си с нещо, то за предпочитане е да бъде по приятен начин. Решите ли да капризничите и да налагате мнението си, конфликтът ще е неминуем.

Дева

Най-трудната ви задача ще е да си дадете ясна сметка какво точно ви се прави. Ще се сетите за отложените задачи, за някои нови, които са привлекли вниманието ви през изминалите дни и на края подхващайки ту едно, ту друго, няма да усетите как времето е излетяло, а резултатите ви са почти нулеви.

Везни

Следвайте вдъхновението си и не си поставяйте абсолютно никакви конкретни цели. Усещането, че разполагате със себе си и не се налага да се придържате към някакви условия ще ви подскаже необичайни идеи за оползотворяване на свободното време.

Скорпион

Магнетични сте, ще привличате вниманието и почти непрекъснато ще сте в центъра на събитията. Приспособявайте се към тях, но не се опитвайте да ги управлявате и контролирате. Ефектът ще е двоен – ще се забавлявате, без да носите някаква специална отговорност, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Спомнете си твърдението, че добрите намерения (обикновено) водят към Ада и не се намесвайте в действията и решенията на близките си с цел да сътворите поредната добрина. Дори в началото да не ви се противопоставят, конфликтът съвсем скоро ще се разгори с пълна сила.

Козирог

Контактите ще са интензивни и събеседниците – разнообразни. Ще ги впечатлите със знанията и интересите си, но не ограничавайте разговорите само до предпочитаните от вас теми. Дайте възможност и на останалите участници да се изявят.

Водолей

Лично ще се уверите във верността на твърдението, че което е приятно обикновено е или вредно, или забранено. Подбирайте внимателно храната, напитките и компанията си. Всеки един от компонентите може да е приятен, но да се окаже изключително вреден.

Риби

Без да сте го очаквали може да попаднете в критична ситуация, предизвикана от някой друг. Следвайте инстинкта си за самосъхранение и, ако се наложи да покажете лидерските си умения, не се колебайте. Проявявайки решителност ще можете да повлияете на крайния резултат.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК