Меркурий навлезе в Дева: Време е да надградим уменията си и да постигнем успехи

Периодът е благоприятен за родените под знака на Телец, Дева и Козирог

08.08.2022 | 11:39 Редактор: Теодора Патронова
Меркурий навлезе в Дева: Време е да надградим уменията си и да постигнем успехи

Планетата на мисълта и комуникацията Меркурий навлезе в знака Дева. Този зодиакален знак се отличава с дисциплина, действие, бърза реакция, формулиране на мисли и решаване на проблемите логически. По време на транзита на Меркурий, това ще ни помогне да разберем как бихме могли да подобрим ежедневието си и да направим живота си интересен, а работата успешна.

Меркурий ще се задържи в този знак до 26 август, като основният фокус е върху текущите дела, общуването в работата, търсенето на разумни изходи от трудни ситуации. Сега се отварят и благоприятни възможности за развитие на интелектуална и духовна дейност, създаването на нови социални връзки и реализиране на планове.

Този транзит може да използваме и за надграждане на умения, за задържане на постигнатите резултати, за по-дълбоко вникване в проблемите. Като цяло е добро време за инвестиране в неща и дела, които са прогресивни.

Как ще се отрази транзитът на зодиакалните знаци?

Благоприятен ще бъде за родените под знака на зодиите Телец, Дева и Козирог. Отварят се нови възможности за подобряване на финансовото състояние. Периодът е подходящ за търсене на работа, започване на нова професионална дейност, инвестиране в покупка на недвижим имот, закупуване на автомобил. Но не се отклонявайте от планирания път, упорито се придвижвайте към целта си, стъпка по стъпка.

Ракът и Скорпионът ще успеят да се справят с най-големите си проблеми и ще получат точно това, което заслужават. Ако през юли отговорно сте изпълнявали задълженията си, активно сте се проявявали в професионалната сфера, тогава в близко бъдеще ще имате допълнителни ресурси, за да подобрите значително качеството на живота си.

Близнаци, Риби, Стрелец ще се сблъскат с противоречиви мнения на партньори и колеги. Има голям риск да загубите източник на доходи, ако сте твърде категорични в изказванията си. Транзитът на Меркурий в Дева е благоприятен за индивидуална работа. в колективните дела. Бъдете внимателни и не влизайте в излишни спорове.

Овен, Лъв, Везни, Водолей ще могат да изградят живота си в съответствие със своите вярвания и нужди. Ще се радват на много нови идеи. Движете се в желаната от вас посока, но не споделяйте твърде много информация относно плановете си. Дори и да има трудности, вие ще успеете да се справите с тях. Проекти, по които сте полагали усилия, ще постигнат успехи.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК