Камъните, които ще ни помогнат да привлечем успеха в живота си

Огненият ахат помага за повишаване на силата и волята

07.08.2022 | 15:57 Редактор: Ваня Кузманова
Камъните, които ще ни помогнат да привлечем успеха в живота си

Всеки човек има своята дефиниция за успех. Без значение каква е визията ни, пътят към неговото постигане и задържане е осеян с трудности, вяра в себе си, упорит труд. Е, трябва ни и малко късмет и три камъка, които могат да ни помогнат да бъдем мотивирани. 

Огнен ахат – за повишаване на силата и волята

Огненият ахат е много красив камък, разновидност на ахата. Той е камък и на страстта и радостта, който ни изпълва с положителна енергия, за да ни помогне да постигнем всичко, което си поставим като цел. Огненият ахат ни дава куража да следваме страстта си и да преодоляваме всички пречки, които стоят на пътя ни към успеха.

Неговата огнена енергия ни насърчава да се откроим от тълпата и с увереност да демонстрираме нашите възможности. В същото време неговите мощни защитни свойства ни пазят от енергийни вампири и токсичните хора в живота ни. Когато се стремим да постигнем напредък, успех, понякога се случва нещо като поредица от неосъществяване на целите ни.

Рубин фуксит – за вътрешен баланс

Уникално красив камък, който ни помага да бъдем уверени при взимането на решения, а не да се поддаваме на манипулации. Също така спомага да изградим здравословно самочувствие, защото сравняването на себе си с другите блокира изразяването на нашите уникални дарби и таланти, когато го правим постоянно и за всеки аспект от живота ни.

Повече по темата четете в Az-jenata.bg  

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
Проблемът е, че много се фалшифицират тези камъни и никога не знаеш какво копуваш. Освен ако не разбраш поне малко от минерали. Сигнализирай за неуместен коментар