Хороскоп за 1 август: Лъвовете да ограничат контактите си, Рибите ще организират пътуване

През днешния ден не бива да спорим

01.08.2022 | 10:20 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 1 август: Лъвовете да ограничат контактите си, Рибите ще организират пътуване

През днешния ден не бива да спорим и да споделяме с всеки. 

Овен

Не се намесвайте в чужди разговори. Може умишлено да ви въвлекат в интрига, с цел да бъдат разклатени позициите ви.

Телец

Избягвайте разговорите на лични теми. Ако участвате в екипни дейности, постарайте се да уточните подробно докъде се простират личните ви отговорности.

Близнаци

Справянето с част от текущите въпроси ще ви затрудни. Обсъждайте ги само с близки приятели, за които сте сигурни, че няма да ви подведат или злепоставят.

Рак

Организирайте заниманията си така, че да сте през повечето време навън, на открито. Продължителният престой в затворени помещения ще се отрази негативно на настроението ви.

Лъв

Ограничете контактите предимно до хора, с които ви свързват общи теми и интереси. Не е желателно да създавате нови запознанства, освен ако задълженията не ви принуждават да го направите.

Дева

Много е вероятно да чуете забележки или даже остри критики за себе си. Реагирайте с прословутата си сдържаност. Започнете ли да се оправдавате, ефектът ще е обратен.

Везни

Едно от основните ви затруднения е да взимате решения, и този път със сигурност ще ви е трудно. Ще получите няколко покани за срещи с приятели или общо развлечение и изборът наистина ще е сложен, пише az-jenata.bg

Скорпион

Придържайте се към правилата, но не и към изкуствено наложените условности. Колкото и да е сложна ситуацията, в която се намирате, въображението ще е на ваша страна и ще ви подскаже правилната посока.

Стрелец

Желанията и задълженията ви категорично ще се разминават. Потърсете оптималния баланс, за да постигнете ефекта на сития вълк и цялото агне. Така ще сте достатъчно ефективни без да се отегчите прекалено.

Козирог

Приемете мисълта, че ще се налага да променяте намеренията си и ще успеете да го направите без затруднения. Правилната тактика е да следвате събитията. Придобивките ще са повече от загубите.

Водолей

Споровете и разправиите ще са предимно на тема лични отношения. Откажете се от идеята, че вашата гледна точка е най-правилна. Ще постигнете много повече, ако сте готови за компромис.

Риби

Едно от особено силните ви желания ще е да си организирате някакво пътуване, макар и на близко разстояние. Направете го, но само ако можете да си осигурите подходящ спътник и да не разчитате на външни фактори.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК