Работа мечта: Кoмпания плаща $100 000 годишна заплата за ядене на бонбони

Позицията е отворена за всеки, който е на поне 5 години

25.07.2022 | 06:30 Редактор: Петя Кръстева
Работа мечта: Кoмпания плаща $100 000 годишна заплата за ядене на бонбони

Обичате ли сладко? Искате ли да го ядете професионално? Ако отговорът и на двата въпроса е да, може би сте идеален за новата шефска позиция в Candy Funhouse. Лицето, избрано за задачата да ръководи стратегията на компанията за бонбони и да съблюдава новите видове бонбони, ще получава 100 000 долара годишно, съобщава Bizlife.

Тъй като любителите на сладкиши идват от различни среди и възрасти, работата на шеф е отворена за всеки, който е на поне 5 години и живее в Северна Америка. Съобщава се, че дори децата могат да донесат вкъщи шестцифрена заплата, работейки за тази компания.

"Целим да се забавляваме. Кой може да определи по-добре нашата стратегия от някой, който е истински фен на бонбоните", коментира изпълнителният директор на компанията Джамал Хаязи, който е развълнуван от всички приключения с бонбони, които са планирали.

Освен "изтънчен вкус" към бонбоните, кандидатите трябва да притежават и определени качества. Те трябва да бъдат "смели, креативни, родени лидери, готови да опитват нови неща и готови да дадат своето честно мнение за всеки бонбон, който опитат"

Снимка:Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
Лелеее...ужас! А кой *** би си пратил пък детето да си съсипва здравето от малко? Сигнализирай за неуместен коментар