Хороскоп за 23 юли: Водолеите ще творят, овните да се погрижат за здравето си

Близнаците трябва да бъдат предпазливи

23.07.2022 | 09:17 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 23 юли: Водолеите ще творят, овните да се погрижат за здравето си

Вижте какво ви вещаят звездите за днешния ден

Овен

Събитията няма да са от най-приятните. Ако ви съобщят, че няма да получите на време сума, която ви се дължи, не се ядосвайте. Посветете част от времето си на грижа за здравето и външния вид.

Телец

Част от разговорите ще са свързани с финанси, имоти, разпределение на обща собственост. Подхождайте прагматично и не се поддавайте на провокации. Най-лесният начин да убедите събеседниците в стабилността на аргументите си е като не повишавате тон.

Близнаци

Проявете предпазливост, някой може да се опита да засегне интересите ви. Отстоявайте позициите си устойчиво, а ако прецените, че ще ви е трудно да се справите самостоятелно, осигурете си приятелска или дори юридическа подкрепа.

Рак

Темите, които се налага да обсъждате, преобладаващо ще са доста неприятни. Ще си спестите време и сили, ако подхождате грамотно и сте готови да реагирате гъвкаво. В случай, че не разполагате с надеждна информация за взимане на окончателно решение, опитайте се да го отложите.

Лъв

Окончателно и необратимо ще довършите стара разправия, която от доста време е в „мъртва точка“. Ситуацията като цяло е свързана с конкретна личност и присъствието или отсъствието на въпросния човек ще се окаже решаващ фактор.

Дева

Няма да сгрешите, ако се ориентирате към сложни проблеми, с които до момента не сте успели да се справите дори след няколко опита. Каквито и да са били "острите ъгли", ще успеете да ги "изгладите" без щети, пише az-jenata.bg.

Везни

Основното ви занимание ще е свързано с преглеждане, сортиране и частично усвояване на нова информация. Нямате причини за безпокойство, защото както паметта, така и аналитичното ви мислене са особено силни и ще се справите дори по-бързо, отколкото предполагате.

Скорпион

На среща със стари приятели ще се сближите с нови хора. Ще ви заинтригуват с хрумванията си. Изслушвайте ги внимателно, не бързайте да отхвърляте или допълвате каквото и да било. Част от наученото ще се окаже полезно за собствената ви работа.

Стрелец

Осъществяването на някаква промяна, засягаща бизнеса или обстановката на работното място, ще зависи почти изцяло от вашата воля. Оферта за работа с нови партньори, назначаване на нови колеги или одобрение на нов проект ще изисква личното ви мнение и оценка на потенциала на предложението.

Козирог

Участвайте активно във всички екипни инициативи, в които ви канят. Ще впечатлите членовете на групата с уменията си, високата степен на лична организация и ще си осигурите трайни симпатии от тяхна страна.

Водолей

Дайте приоритет на творческите дейности и то на тези, с които се забавлявате и си отпочивате. Ще сте доста разсеяни, философски настроени и не е във ваш интерес да се занимавате с работа, изискваща концентрация и най-вече с попълване и оформяне на документи.

Риби

Опитайте се да разчупите динамичния си стереотип. Игнорирайте обичайните битови задачи за сметка на импровизирано пътуване към непознато място. Колкото и да е близо, ще ви изпълни с нови впечатления и вдъхновение.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК