Хороскоп за 17 юли: Раците да организират пътешествие, Везните да намалят инициативата

Логиката изцяло ще заглуши емоциите при Рибите

17.07.2022 | 08:05 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 17 юли: Раците да организират пътешествие, Везните да намалят инициативата

Какво ви очаква в неделния ден според зодията?

Овен

Участвайте активно в осъществяване замислите на близките си. За да сте максимално пълноценни, уточнете подробно какви са очакванията им. Съвместната работа ще се отрази положително на всички.

Телец

Разговорите ще са предимно със случайни събеседници и ще се осъществяват на принципа "симпатия-антипатия". Няколко от тях ще ви впечатлят и ще установите, че ви свързват доста общи теми. Осигурете си разумна възможност за поддържане на отношенията без прекалени очаквания.

Близнаци

Създайте си предварителен и подробен график за всяко свое намерение. Направите ли го, можете да сте сигурни, че нищо не би попречило на изпълнението на замислите ви.

Рак

От вас зависи доколко пълноценни и интересни ще са преживяванията. Организирайте си кратко пътешествие, посетете обект, на който до момента не сте ходили или просто излезте на открито, сред природата, за предпочитане в близост до естествен водоизточник. Буквално ще "презаредите батериите".

Лъв

Каквато и тема да се обсъжда около вас, готови сте да вземете участие. При това сте толкова сигурни в твърденията си, че дискусията най-вероятно скоро ще се превърне в разгорещен спор. Даже събеседниците да не са особено настоятелни, в името на емоцията не бихте се отказали да ги провокирате.

Дева

Подходът ви към днешните задачи ще се окаже изключително странен. Незнайно защо непрекъснато ще избирате по-дългия и по-сложния път към тях, а на всичкото отгоре никак няма да се съобразите с препоръките и предпочитанията на близките си. Ако до вечерта се изпокарате с всички, не търсете вината задължително извън себе си.

Везни

Намалете инициативата и слушайте внимателно разговорите на хората около себе си. Ще научите информация, която съвсем скоро ще се окаже изключително полезна за осъществяване на част от желанията ви.

Скорпион

Мисълта ви е бърза, а паметта – изключително ясна и силна. В какъвто и светски разговор да се включите, ще си спомните отдавна научени факти и подробности, с които трайно ще впечатлите събеседниците си.

Стрелец

Ако имате намерение да променяте интериора у дома, да размествате мебелите или да правите някакви подобрения, то ангажирайте и близките си с въпросната дейност. Решите ли да се занимавате самостоятелно, със сигурност ще ви атакуват с критики. Съвсем друго ще е, ако и те се потрудят за осъществяване на идеята.

Козирог

Мислите ви са ангажирани предимно с философски и глобални общочовешки теми. Ще са ви нужни подходящи събеседници, за да ги споделите и обсъдите, но е въпрос на късмет да попаднете точно на такива. Подходящ начин да систематизирате мислите си и да направите поредица съществени заключения е да ги запишете. Ако не в момента, то след време ще са ви от полза.

Водолей

Темите, с които сте готови да се занимавате ще са доста разнообразни. От това как да повишите приходите си, залагайки на допълнителна работа или на любими занимания, до това как да си създадете повече удобства в ежедневието и извън него. Без значение е към какво ще съсредоточите усилията си, резултатите при всички случаи ще надминат очакванията ви, пише Az-jenata.bg 

Риби

Логиката изцяло ще заглуши емоциите ви. Ако ви се налага да разберете нещо, няма да гадаете, както обичайно ви се случва, а ще зададете въпросите си директно. Възползвайте се от собственото си откровение, за да се справите с поне част от съществуващите недоразумения, пречещи на връзките ви.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Значи търся събеседници за философски разговори :Д Ако на някой му се дебатира... ;р Сигнализирай за неуместен коментар