Хороскоп за 8 юли: Телците да не бързат с решенията! Пречки за Девите

Стрелецът да си почива

08.07.2022 | 08:40 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 8 юли: Телците да не бързат с решенията! Пречки за Девите

Какво ви очаква днес според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Трудно ще убедите когото и да било в каквото и да било. Ако искате да осъществите намеренията си или поне част от тях, то действайте самостоятелно и не разчитайте на помощ.

Телец

С колкото повече задачи се налага да се справите, толкова по-трудно ще ви е да разпределите времето, с което разполагате. Сигурната тактика в такива моменти е да се заемете с онова, в чието изпълнение сте сигурни и да не позволявате на околните да ви пришпорват. Прибързаните решения ще са погрешни.

Близнаци

Един от редките моменти, когато мечтателното ви настроение бива изместено от чисто прагматичен начин на мислене. На прима виста бихте могли да изпълните всичките си битови задължения. Все пак, ако решите да правите подарък на любим човек, може да замените букета с цвете в саксия, но не заменяйте бутилката вино с четка за измиване на бутилки.

Рак

Един от спокойните моменти, в които никой и нищо няма да ви принуждава да бързате. Може да нямате спомени от днешния ден, но пък и няма да се чувствате като маратонец на олимпийски финал.

Лъв

Ще се наложи да жертвате част от личното време или да се откажете от някои удоволствия в името на близките си. Не им отказвайте помощ, дори грижите им да ви изглеждат незначителни. Фактът, че сте с тях ще им се отрази окуражаващо.

Дева

Ситуацията на моменти може да е изнервяща, защото с каквото и да се заемете, в един момент ще "удряте на греда". Пречките ще са обективни, така че няма смисъл да се ядосвате. Действайте с равномерно темпо и то в направленията, зависещи само от вас, съветва az-jenata.bg.

Везни

Прегледайте внимателно семейния бюджет. Сравнете направените разходи с предварително определения лимит. Най-вероятно ще откриете пропуски, грешки или разминавания, които все още не е късно да бъдат коригирани.

Скорпион

Случайни съвпадения ще стимулират интуицията ви и ще ви подскажат, че трябва да сте предпазливи. Може да не направите всичко, което сте си наумили, но пък и няма опасност да направите нещо нередно.

Стрелец

Тонусът ви ще е нестабилен и по-скоро нисък. Съобразете се с възможностите си, не е желателно да се преуморявате. Посветете част от свободното време на спорт, хобито си или друг вид дейност, изискваща сръчност и творчески умения. Ще ви се отрази стимулиращо.

Козирог

Заниманията ви ще са еднообразни, почти скучни, но неизбежни. От вас зависи да ги разнообразите, да излезете от рутината и да внесете малко колорит в обичайното ежедневие. Организирайте си кратки почивки през равни интервали от време, които да запълните с музика, неформални разговори с приятели или съвсем обикновени дихателни упражнения. Ще ви помогнат да съхраните обичайната си работоспособност.

Водолей

С каквото и да се заемете, правете го с проверени, изпитани методи, които са доказали надеждността си. Въздържайте се от каквито и да било експерименти, особено пък в области, в които нямате достатъчно опит.

Риби

Не обсъждайте с околните краткосрочните си намерения, а още по-малко нестандартните си идеи. Ще ви атакуват с куп досадни и абсолютно ненужни съвети, препоръки, личен опит и виждайки че не сте в състояние да прекратите монолозите им, ще сте принудени само да слушате, поклащайки глава в знак на съгласие. Излишно е да си го причинявате.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК