Сбъдната мечта: Тийнейджъри се докоснаха до своите идоли на Teen Boom Fest в Севлиево

С призив "Не на наркотиците и опасностите в интернет" се събраха TikTok звезди, актьори, певци, инфлуенсъри, влогъри

19.06.2022 | 14:32 Редактор: Елеонора Танева

Хиляди тийнейджъри се срещнаха с едни от най-известните звезди в TikTok и социалните мрежи. Обичани актьори, певци, инфлуенсъри, влогъри и спортисти се събраха на единствения по рода си в Европа фестивал Teen Boom Fest, който се провежда в Севлиево. Младите хора успяха да вземат автограф, да се снимат и да разговарят със своите идоли.

С призив "НЕ на наркотиците и опасностите в интернет" се събраха 2000 младежи. Хиляди тийнейджъри изпълниха парк "Казармите" в Севлиево, за да се срещнат с най-известните лица от TikTok и социалните мрежи.

"Мъци е много готин, евала на човека, много ме радва. Постоянно му гледам клиповете, много ме забавлява. Позитивен човек!", сподели Теодор.

"За нас актьорите  е много важно да изграждаме тази близост да изграждаме, така че се радвам, че всичко вече е по-свободно", коментира актьорът  Ивайло Захариев.

Интернет звезди и музикални идоли участваха в концерта с каузата да предпазят младото поколение от опасностите в живота и мрежата.

"В живота съм много хелти, не пия, не пуша, всичко, което правя, е свързано точно с това да давам пример на младото поколение", сподели звездата от TikTok Йон-Петър.

"Не е възможно да се сложи някаква граница в интернет. Забелязвали сме в TikTok отвратителни неща. Хората, които са тук днес, са много усмихнати, млади, съдържанието им е да се веселят, а не да показват най-гадните неща от живота", добави влогърът Алпер Чочев.

"Аз съм супер весела, вегетарианка съм, изобщо - давам само позитивни примери за живота. Как да се живее добре, да се спортува, здраво тяло", каза риалити звездата Ева Георгиева.

Фестивалът завърши с мащабен концерт, много награди и снимки с любимите звезди.

Вижте повече в репортажа на Димитър Върбанов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК