Ретрограден Сатурн във Водолей: Какво ни очаква?

Това е планетата, която ни дава уроци

03.06.2022 | 11:46 Редактор: Теодора Патронова
Ретрограден Сатурн във Водолей: Какво ни очаква?

На 4 юни Сатурн става ретрограден в знака на Водолей. Неговата ретроградна фаза ще продължи до 23 октомври. Това, което знаем за Сатурн е, че това е планетата, която ни дава уроци. Хубавото обаче е, че те винаги са в името на нашия растеж, защото ни помагат и да достигнем пълния си потенциал.

Винаги, когато Сатурн е активен, той може да донесе някои неприятни за нас осъзнавания, събуждания, но и много награди, ако сме готови да полагаме усилия, разбира се. Планетата е свързана с поемането на отговорност, относно действията и решенията, които сме взели, създаване на структура, поставяне на граници, изграждане на наследство, проблеми с бащината фигура.

Сега, на 4 юни отново ще ни подложи на изпитания и ще ни даде важни уроци. Тази планета ще ни накара да мислим за нещата по практичен начин, ще ни помогне да създадем структура и ред в живота си, да поемем отговорност за това, което наистина ни се иска да бъдем.

Ако сме работливи, ще отключим нови възможности, ще достигаме ново ниво на зрялост и ще получаваме награди. Сатурн винаги оставя подаръци, дори когато е ретрограден. Ето защо до 23 октомври 2022 г. можем да дадем най-доброто от себе си.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК