Хороскоп за 29 май: Скорпионите са авантюристично настроени, печалби за Рибите

Козирозите да не влизат в конфликт с правоохранителните органи

29.05.2022 | 08:58 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 29 май: Скорпионите са авантюристично настроени, печалби за Рибите

Близнаците да довършват започнатото, Лъвовете днес ще разчитат на стари приятели в критични моменти.

Овен

Амбициите и възможностите ви са в синхрон. С малко повече предприемчивост и инициатива бихте могли да преодолеете всички ограничения, с които се е налагало да се съобразявате до момента.

Телец

Убедителни сте. Ако имате неразрешени спорове, върнете се отново към тях. Събеседниците ще се съгласят с аргументите ви дори и да не отговарят изцяло на техния интерес.

Близнаци

Занимайте се активно със започнатите и недовършени проекти. Ориентирайте усилията си към онези, от които очаквате най-бързи печалби. Потърсете причините за слабият им напредък към момента. Не се учудвайте, ако установите, че в дъното на неуспеха сте самите вие.

Рак

По време на участие в публично мероприятие, включващо много хора, ще се запознаете с интригуваща личност. Ще ви предложи и ще ви окаже помощ за реализация на ваш проект, който до момента не е получил одобрение.

Лъв

За най-сложните казуси разчитайте на старите си приятели, а за най-забавните преживявания – на семейството си. И в двата случая участието ви ще се свежда само до наблюдение и частични наставления спрямо осъществяването на процесите.

Дева

Юридически въпрос, който не е бил отсъден във ваша полза първия път, ще намери решението си при второто разглеждане. Приемете резултатите такива, каквито са, дори да не отговарят изцяло на очакванията ви.

Везни

Опитайте се да възприемете и анализирате фактите от различни гледни точки. Направите ли го, мислете бързо, проявете решителност и ще реализирате всичките си замисли.

Скорпион

Авантюристичната ви тръпка ще е особено силна. Помислете за последствията от решителните си действия, ако сте готови да се ориентирате към рискови занимания.

Стрелец

Съществува вероятност да ви поканят за участие в реализацията на мащабен проект. Преценете значението, позицията, която ви предлагат и възможностите за напредък преди да дадете съгласие.

Козирог

Не влизайте в противоречия с правоохранителните органи. Бъдете внимателни, ако участвате в някаква обществена инициатива и не се намесвайте в преки сблъсъци, провокирани от други присъстващи.

Водолей

Промяна на нормативната база или на обстоятелствата ще се окаже във ваша полза. Ще получите окончателно решение на съдебен спор, който много отдавна е "в трета глуха".

Риби

Ще разполагате с условия за постигане на рязък напредък с бизнес, свързан с партньори, намиращи се на голямо разстояние от вас. Не е изключено да ви върнат стар заем или да получите дивидент от корпоративна печалба.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК