Хороскоп за 27 май: Внимавайте с емоциите, ще ви тласнат в грешна посока

Лъвовете да се въздържат от прекалени претенции

27.05.2022 | 07:19 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 27 май: Внимавайте с емоциите, ще ви тласнат в грешна посока

Емоциите днес ще ни тласнат в грешна посока. Затова е важно да внимаваме с тях. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Емоционалното ви състояние ще е неустойчиво и ще ви е трудно да контролирате емоциите. Намалете контактите до колкото е възможно, за да предотвратите възможността за влошаване на отношенията от всякакъв характер.

Телец

Дразнителите около вас ще са твърде много дори за хора с вашето прословуто желязно търпение. Опитайте се да запазите присъствие на духа и чувство за мярка. Усетите ли, че пристъпите на недоволство ще ви извадят от равновесие, уединете се. Реакцията ви, колкото и да е справедлива, няма да срещне разбиране.

Близнаци

Въздържайте се от прояви на ревност и собственическо отношение към близките си. Не само ще предизвикате недоволството им, но и необратимо ще разрушите доверието помежду ви.

Рак

Поведението на човек, от когото зависи професионалния или социалния ви статус може силно да ви огорчи и разочарова. Ще ви постави в неизгодна ситуация пред колеги или партньори и ще застраши позициите ви. Реагирайте с мълчание, ще имате възможност да докажете на какво сте способни, съветва az-jenata.bg.

Лъв

Въздържайте се от прекалени претенции спрямо хората, с които се налага да работите или просто да общувате. Ще възприемат изискванията ви като проява на високомерие и рано или късно ще ви злепоставят в най-неподходящия момент.

Дева

Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношения. Не споделяйте тревогите и съмненията си в тази насока с когото и да било, очаквайки съвет или поне мнение. Онова, което се опитвате да запазите в тайна, тихо-мълком ще излезе в публичното пространство.

Везни

Проблематично ще е уреждането на финансови и материални въпроси. Ако не са ви спешни е по-добре да ги отложите. Точно, когато се чувствате най-сигурни в себе си ще се натъкнете на непредвидени затруднения.

Скорпион

Не е изключено да ви поискат сметка за неизпълнени ангажименти, засягащи нечие обезпечение, грижа към близък или изплащане на задължения по издръжка, подялба на собственост. Разплатете се незабавно, за да избегнете задълбочаване на противоречията.

Стрелец

Раздяла, която от известно време обмисляте, но нямате идея как да осъществите ще се случи по естествен път и почти без намесата ви. Ще почувствате недоумение, но и облекчение.

Козирог

Човек от миналото ще напомни за себе си. Чувствата ще са противоречиви. Първоначално може и да се зарадвате, но след като установите причината за появата на въпросната личност, най-вероятно ще се натъжите.

Водолей

Нарушаването на финансова уговорка може да предизвика сериозен конфликт между вас и някой от партньорите ви. Постарайте се да уреждате сделките си в писмен вид, за да избегнете недоразуменията в бъдеще.

Риби

Нова личност ще навлезе в ежедневието ви и вероятно ще предизвика силен интерес. Ще разполагате с достатъчно окуражаващи условия за започване на връзка, която може да е вълнуваща, но ще е нетрайна и най-вероятно ще завърши зле.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК