Хороскоп за 23-29 май: Ето кои зодии ще се срещнат с любовта

21.05.2022 | 12:25 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп за 23-29 май: Ето кои зодии ще се срещнат с любовта

Очаква ни една вълнуваща любовна седмица. Венера, Марс и Юпитер ще са главните герои в нея. Те определено ще променят любовната енергия за много представители на зодиака. Богатство от емоции, споделяне и страсти! Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Предстои много определяща за любовния живот на Овена седмица. Марс навлиза в този огнен знак още в началото ѝ. Сега е вашето време да получите онова, което желаете. Венера, която ще напусне вашия знак, няма да бъде в добра позиция към Плутон. Това може да доведе до някои недоволства в любовта. Хубавото е, че това бързо ще отмине и когато Марс и Юпитер се срещнат в знака ви, от вас ще зависи да създадете късмета си в любовта.

Телец

Телците определено ще се чувстват повече от добре със себе си и особено по отношение на визията си. Разбира се всичко това се дължи на Венера, която ще премине в вашия знак. Възползвайте се от нейната положителна енергия до 22 юни и това важи за всеки аспект от живота ви. Обвързаните представители на зодията ще се усещат по-обгрижвани от любимия човек, много щастливи. Търсещите своята половинка имат шансове да я намерят скоро.

Близнаци

Близнаците може да очакват раздвижване в любовен и социален план. Огненият Марс влиза във вашия 11-и дом на приятелството, а това определено ще повиши вашата мотивация да търсите динамични и ободряващи връзки с другите. Ще търсите връзки, които са наистина полезни за вас. Когато Марс и Юпитер се „срещнат“ през тази седмица, необвързаните може да имат шанс за вълнуващо запознанство. Обвързаните ще се радват на хармония във връзката си.

Рак

През тази седмица Вселената определено ще изпълнява любовните желания на Раците. Венера ще ви помогне в това любовната ви връзка да процъфтява, ако сте обвързани. С любимия човек ще се подкрепяте повече, ще споделяте, някои от вас вероятно и ще планират своята лятна почивка или още тази седмица ще направят романтично бягство. Необвързаните Раци също няма да скучаят, тъй като имат шансове за флирт, нови контакти.

Лъв

Любовта ще се развива бързо за вас. Марс влиза във вашия 9-и дом, което ще повиши желанието ви за нови романтични преживявания. Това ще се засили още повече, когато Марс ще бъде във връзка с Юпитер – планетата на растежа, късмета и управител на вашия романтичен сектор. Необвързаните Лъвове може да имат наистина невероятни изживявания. Тези от вас, които са във връзка, ще бъдат на една любовна вълна с половинката си, търсейки повече възможности да разнообразят отношенията си.

Дева

Очаква ви вълнуваща любовта седмица, Деви! Страсти, романтика... Огненият Марс влиза във вашия 8-и дом на интимността. Ако имате половинка до себе си, то сексът буквално ще ви сближава емоционално, както и физически. Ако сте необвързани, Венера ще ви помогне да бъдете по-отворени към нова любов, разширяване на социалните контакти.

Везни

Любовният ви живот ще бъде повече от горещ през тази седмица. Марс ще окаже влияние върху вашия сектор на взаимоотношенията, като неговото влияние ще се задържи до 5 юли. Сега той ще се срещне с Юпитер в същата област на вашата карта. Страст, повече енергия за интимност, определено ще направят много по-вълнуващ любовния ви живот, ако сте обвързани. Някои от необвързаните може да почувстват силно привличане към определена личност. Чувствайте се свободни да проучите възможностите, които имате пред себе си.

Скорпион

Любовта е красива и ще стане още по-зашеметяваща за вас. Венера си проправя път във вашия партньорски сектор, като ще се задържи там до 22 юни. Обвързаните Скорпиони ще се чувстват особено комфортно във връзката си, пише Az-jenata.bg.

Но необвързаните представители на зодията също няма да скучаят. Имате великолепни перспективи да срещнете нов романтичен партньор. Той или тя може да бъде лоялен/лоялна към вас и много чувствен/а.

Стрелец

Страстният Марс влиза във вашия 5-ти дом на романтиката и удоволствието за първи път от две години. До 5 юли той ще ви подкрепя по всички въпроси, свързани с любовта. Вашето либидо ще се повиши и ще можете да удовлетворите сексуалните си желания. Марс ще се срещне и с Юпитер, а това ще помага не само на обвързаните Стрелци, но и на тези, които търсят половинката си.

Козирог

Любовта е във въздуха, Козирози! Великолепната Венера се премества във вашия романтичен сектор, оставайки в него до 22 юни. Без значение дали сте обвързани или не, късметът в любовта ще бъде с вас. Козирозите във връзка определено ще могат да стабилизират взаимоотношенията си и да се радват на приятни мигове с любимия човек. Необвързаните може да имат късмета да започнат нова връзка с вълнуваща личност, която дори да им помогне да балансират финансите си.

Водолей

Марс влиза във вашия комуникационен сектор. Това ще ви вдъхне повече смелост да споделяте с любимия човек интимните си желания. Вашите мисли дори може да достигнат до нови висоти, когато Марс и Юпитер бъдат в добра позиция един към друг, а това ще се случи тази седмица. Необвързаните ще флиртуват с лекота.

Риби

Любовни мисли може да завладеят ума ви, когато Венера навлезе в комуникационния ви сектор, засилвайки романтичното ви настроение и красноречие. До 22 юни може да се възползвате от нейната енергия, за да споделяте емоциите си с някого, към когото ги изпитвате. Необвързаните Риби имат шанс за нова любов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК