Тези зодии са най-несъобразителните и досадни гости

Близнаците обичат да гостуват на места, където вярват, че ще има богата трапеза

21.05.2022 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Тези зодии са най-несъобразителните и досадни гости

В много поверия от Далечния изток домакинята вярва, че гостите ѝ са сродни на Бог и трябва да бъдат посрещнати в дома ѝ на принципа "Atithi Devo Bhava", което на санскрит означава "Отнасяй се с госта си като към Бог".

Не всеки гост улеснява своите домакини да спазят тази идея. Има много неща, които човек може да направи, които го правят досаден и не толкова приятен гост. Като това да прекали с гостоприемството, оставайки до твърде късно.

Вижте кои зодиакални знаци имат най-голяма склонност да бъдат несъобразителни гости.

Лъв

Малко неща могат да бъдат по-досадни от гост, който се появява на вратата ви, без да ви е предупредил. Представителите на зодия Лъв са точно такива - могат да ви изненадат с неочакваната си поява. Въпреки че мотивът за посещението им може да е вълнуващ, все пак за вас моментът може да се окаже неподходящ и пристигането им да попречи на графика и плановете ви или да наруши личния ви живот.

Лъвовете също така са склонни да гостуват дълго и да трябва да ви се налага да им намеквате, че на другия ден трябва да ставате рано за работа.

Близнаци

Въпреки че повечето хора са свикнали да ходят на гости с малък подарък - бонбони, цветя, напитка, то не очаквайте това от човек от зодия Близнаци. Можете да сте сигурни, че той ще забрави да ви поднесе какъвто и да е дар, идвайки ви на гости, с презумпцията, че той ви е напълно достатъчен, тъй като ще ви осигури забава.

Освен това, гостите от зодия Близнаци обичат да гостуват на места, където вярват, че ще има богата трапеза и рядко си тръгват преди всичко на масата да е изядено и/или изпито.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК