Мелания Тръмп, Ана Уинтър и защо първата дама не се появи на корицата на Vogue?

Тя даде първото си интервю след напускането на Белия дом

18.05.2022 | 10:05 Редактор: Искра Ангелова
Мелания Тръмп, Ана Уинтър и защо първата дама не се появи на корицата на Vogue?

Мелания Тръмп споделя мнението си за избора на Ана Уинтур да постави първата дама Джил Байдън на корицата на списание Vogue през август 2021 година.

В ново интервю, което е първото на бившата първа дама след напускането ѝ на Белия дом, г-жа Тръмп критикува главната редакторка на модната библия, наричайки я "пристрастна", що се отнася до избора ѝ на политически лица за корицата. Тръмп обвини Уинтур в това, че си има любимци и нелюбимци, говорейки пред Fox & Friends Weeknd.

Водещият Пийт Хегсет попита Мелания как се чувства относно бившите корици на списание Vogue, отбелязвайки, че Мишел Обама получава честта три пъти по време на престоя си в Белия дом, а Хилъри Клинтън се сдобива само с една. "А вие, с вашето бизнес и модно минало, както и с вашата красота, никога не сте били на корица на Vogue. Защо са тези двойни стандарти?", пита Хегсет.

Г-жа Тръмп не се забави с отговора си, казвайки, че списанието е "пристрастно" и това си личи от разстояние. 

"Мисля, че американците и всички останали хора го виждат. Това беше тяхно решение, а аз имам много по-важни работи, за които да мисля и да правя. И ги направих в Белия дом. Нямах време да бъда на корицата на Vogue", категорична бе Мелания.

От списание People отбелязват, че Лаура Буш, Барбара Буш и Нанси Рейгън, които са съпруги на консервативни президенти, са били заснети за списание Vogue, но никога не са били на корицата.

Мелания Тръмп все пак може да се похвали с корица на модната библия, но през далечната 2005 година. Тогава тя не е първа дама, но се снима точно след сватбата си с Доналд Тръмп, като на част от снимките носи и сватбената си рокля.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК