"Облечете" устните си във френски шик с Givenchy

Френската марка преобръща представите ни за луксозна козметика за устни

29.04.2022 | 15:08 Редактор: Жаклина Иванова

Предстоящите топли месеци ни карат да тръпнем в очакване на лятната почивка и на безгрижните дни край морето, а с идването на горещото слънце е време да обърнем специално внимание на кожата си през най-обичания сезон на годината. За плътни, сочни и меки устни през лятото ще заложим на уникалната серия луксозни гланцове и балсами от Givenchy.

Компанията, която е известна с високия си клас козметика и разкошни аромати, е новатор в грижата за устните и предлага някои от най-добрите и предпочитани балсами и гланцове, налични на пазара.

Лятото предразполага към по-небрежен грим и ни дава възможност да се насладим без никаква вина на усещането за "гола" кожа, особено, когато сме се отдали на заслужен релакс. За ултимативен комфорт и защита на устните от вредните UV лъчи специалистите препоръчват балсама Rose Perfecto Liquid Lip Balm - първият мраморен течен балсам, чиято концепция няма еквивалент на пазара. Обогатен е с хиалуронова киселина, витамин C, розов пипер и масло от ший за екстремна хидратация и дълготрайна мекота. Това мраморно бижу е обвито в иновативен калъф на основата на веган кактус, който е разработен в колаборация с мексиканския стартъп Desserto.

Уникалният прозрачен флакон разкрива мраморната формула на балсама, която насища устните с цвят и завършва с деликатен глосов финиш. Rose Perfecto Liquid Lip Balm от Givenchy е наличен в няколко актуални цветови нюанса - от млечен Nude до съблазнителен Rouge Graine, всеки от които придава видим и траен обем и хидратира в дълбочина.

Мраморният Liquid Lip Balm е само част от ексклузивната колекция Rose Perfecto, която съдържа и уплътняващ балсам с 24-часово хидратиращо действие в 10 емблематични нюанса, които го превръщат в couture аксесоар на Givenchy.

Летните емоции се разгорещяват с наситените нюанси на мастилото за устни Givenchy Encre Interdite. С формулата си, подобна на течно червило , мастилото е подходящо за топлите летни нощи, тъй като съчетава висока покривност, дълготрайност и 6 часа хидратация. Леката водоустойчива емулсия на Encre Interdite е на водна основа, с висококачествени пигменти, които обгръщат устните в копринен воал и ги подготвят за страстни летни целувки.

Един от горещите трендове на Лято 2022 година със сигурност ще бъде лилавият нюанс на червилата и гланцовете за устни. Експертите от Givenchy са се погрижили да комбинират актуалните за сезона цветове със сияен блясък и хидратираща грижа. С иновативния си комплекс "Lip Replumper", който мигновено уплътнява устните, великолепният балсам Le Rouge Perfecto идва в няколко дискретни летни нюанса, с фина топяща се текстура, както и една тайна съставка, която реагира с pH нивото на устните и взаимодейства с тях по индивидуален начин. Затова този балсам от Givenchy предоставя персонализирано изживяване и се усеща като втора кожа върху устните.

Продължаваме своето пътешествие в света на висшата мода за устни с един глос от Givenchy, чието сияние е способно да засенчи дори блясъка на горещото лятно слънце. Gloss Interdit Vynil пристига в 12 ослепителни нюанса, сред които си заслужава да споменем интензивния N04 Framboise In Trouble, както и скандалния N12 Rouge Thriller. Гланцът предлага както изключителна мекота на устните, така и ефект на естествен обем и плътност. Маслото от черна роза стои в основата на неговата формула и благодарение на тази рядка съставка глосът Gloss Interdit Vynil създава елегантно усещане за кадифе, завършено с холивудски блясък. 

Върху масло от черна роза е базирана и бутиковата серия червила Rouge Interdit, които се отличават с интензивен винилов завършек и заглаждащ ефект. Нюансите на тази култова колекция червила Givenchy съдържа 12 провокативни нюанса, които подчертават индивидуалния стил и създават екстремно сияние върху устните.

Интензивната хидратация е от изключително значение както през летните, така и през зимните месеци. Комплексната защита от вредните слънчеви лъчи е събрана в универсалния балсам Le Rouge Baume от Givenchy, който осигурява 24-часова грижа за деликатната кожа на устните. Формулата му е богата на подхранващи вещества, сред които екстракт от цветовете на Acmella Oleracea и семена от жожоба, които ласкаво обгръщат устните и ги предпазват от дехиратация. 

С елегантната си сребриста опаковка, облечена в бяла кожа, и леката си, прозрачна емулсия, този продукт осигурява грижа за устните от най-висок клас. Балсамът Le Rouge Baume може да се използва и като основа за страхотните червила на Givenchy. Независимо дали предпочитате нежен нюд или фатален ултравиолет, комбинирайте го със сатенен финиш, за да сте в крак с тенденциите на висшата мода от Givenchy. Така ще се чувствате страхотно в кожата си, а това е гаранция за незабравими летни моменти.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК