Експерт разкри какво може да разведе принц Хари с Меган Маркъл

Връзката им изглежда перфектна, но бракът им е пред постоянни изпитания

18.04.2022 | 23:25 Редактор: Искра Ангелова
Експерт разкри какво може да разведе принц Хари с Меган Маркъл

Отвън връзката на принц Хари и Меган Маркъл изглежда перфектна. Мнозина обаче се опасяват, че бракът им няма да издържи на всички изпитания. Сред тях е писателката Тина Браун. Според нея, съпрузите могат да се разведат при определени обстоятелства.

"Смъртта на кралицата ще бъде такъв шок, че ще го накара ( принц Хари) да мисли само за монархията. В този момент той наистина ще иска да се прибере вкъщи. Хари няма да иска да седи в Монтесито, когато цяла Великобритания е в траур. Той ще отиде при Чарлз, Камила и може би Уилям", каза тя.

В същото време Тина отбеляза, че сега принц Хари е емоционално зависим от съпругата си и е малко вероятно да се върне в Обединеното кралство в близко бъдеще: "Меган го залови изцяло и личността му се промени напълно. Това е наистина тъжно нещо за толкова много хора."

В същото време стана ясно, че връзката между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл никога не е била гладка. Херцогините непрекъснато се надпреварват да се обличат и изглеждат най-добре, подложени на безкрайни сравнения и доказващи на себе си и на света, че са най-търсени. Откровено да говори за конфликта със съпругата на принц Уилям, Меган Маркъл реши едва през март миналата година по време на интервюто с Опра Уинфри. Тогава стана недвусмислено ясно - херцогините се скараха и дори се докараха до сълзи.

"Ясно е, че Кейт вече не може да направи нищо лошо на Меган и е отдадена на мира. Въпреки това, Маркъл казва, че все още се чувства дълбоко обидена, наранена и разочарована от Кейт и други членове на кралското семейство", каза източник пред The Sun.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК