Хари и Меган без покана за сватбата на Бруклин Бекъм заради кралската вражда

Принц Уилям и Кейт са били сред поканените

15.04.2022 | 10:34 Редактор: Искра Ангелова
Хари и Меган без покана за сватбата на Бруклин Бекъм заради кралската вражда

Бруклин Бекъм и Никола Пелц се ожениха в събота в Палм Бийч, Флорида. На сватбата имаше много известни гости, сред които Мел Би, Мел Си, Гордън Рамзи, Винъс и Серина Уилямс, Ева Лонгория. Но сред гостите нямаше представители на кралското семейство, въпреки че се говореше, че принц Хари и Меган Маркъл ще са там.

Оказва се, че двамата дори не са били поканени, въпреки че самите Меган и Хари поканиха родителите на Бруклин - Виктория и Дейвид, на своята сватба през 2018 г.

Според "Мирър" Дейвид и Виктория много се чудили дали да поканят едновременно Хари и Меган, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те не искали да канят двете двойки, заради кралската вражда между братята Уилям и Хари.

Накрая Вики и бившият футболист решили да поканят само принц Уилям и Кейт, тъй като с тях имат по-дълго приятелство. В крайна сметка, обаче, херцозите на Кеймбридж нямали възможност да присъстват.

"Дейвид и Виктория писаха на Уилям и Кейт, за да ги поканят на сватбата на сина си. И Уилям отвърна, като пожела на тях много радост, но обясни, че те нямат възможност да присъстват", казва източник на изданието, цитиран от teenproblem.net.

Източникът посочва, че Дейвид имал много силна връзка с Уилям и Кейт и винаги те били изборът му за гости на сватбата.

"Те са хората, към които Дейвид и Виктория са привързани и винаги всичко е било за тях, защото те имат дълга история заедно", твърди източникът.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Ха-ха :)
преди 2 години
Хак да им е на тези наглеци! Сигнализирай за неуместен коментар