fallback

Как да приготвим вкусните домашни чеснови хлебчета на баба?

Загрейте фурната на 200 градуса

03.04.2022 | 18:24 Автор: Искра Ангелова

Продукти:

- ½ чаша масло, размекнато

- 3 супени лъжици зехтин

- 4 скилидки чесън, пресован

- 1 супена лъжица чесън на гранули

- 1 супена лъжица пресен магданоз, ситно нарязан

- ½ чаена лъжица сол

- 4 филийки хляб

Приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса. Постелете тава за печене с алуминиево фолио. Смесете мекото масло, зехтина, чесъна, чесновите гранули, магданоза и солта в купа. Разбъркайте много добре, докато се смесят напълно, съветва az-jenata.bg.

Намажете всяка филийка хляб със сместа. Подредете филийките в тавата. Печете за около 25-30 минути или до получаване на златиста коричка.

fallback
Още от Любопитно
fallback