За кои зодии новолунието в Овен носи промяна?

По време на новолунието ще направим първите стъпки към промяната

31.03.2022 | 23:32 Редактор: Теодора Патронова
За кои зодии новолунието в Овен носи промяна?

На 1 април ни очаква новолуние в Овен. Това значи, че пред нас стои ново начало и ще бъдем окуражени да направим първите стъпки към промяната. Събитието ще повлияе най-силно на 4 от зодиите. Те ще бъдат по-уверени, страстни и ще имат кураж. 

Овен

Най-накрая ще си позволят да се излекуват от всичко негативно и ще определят отново кои са всъщност. Време е за действия, за смели постъпки. Това е голям и специален момент в живота им, сега има добро влияние върху тях. 

Рак

Кариерата, която винаги са желали, ще бъде тяхна. Новолунието просто подпомага професионалния им живот. Чакат ги успехи, имат добра репутация и ще бъдат окуражени да направят следващата голяма стъпка, която отдавна искат да направят. 

Везни

Грижат се за връзките си и даряват близките с любов и разбиране. Ще се вгледат повече в отношенията си сега. Чака ги ново начало в тази сфера. Новолунието ги насочва - трябва да разберат как да дават и как да приемат любовта. 

Козирог

Повече любов в личния живот - това е прогнозата за тях. Заслужават място, което им принадлежи; на което могат да се отпуснат и да бъдат истински, честни. Ще се излекуват от негативното, свързано с дома и семейството. Желаят отдаденост и се грижат за връзките си. 

Четете повече в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК