Динамичен и вълнуващ месец - какво да очаква всяка зодия през април

Месецът ще ни донесе промени, някои изненади, но и възможности да постигаме печалби и успехи

30.03.2022 | 23:44 Редактор: Жаклина Иванова
Динамичен и вълнуващ месец - какво да очаква всяка зодия през април

Динамичен, но вълнуващ ще бъде новият месец. Ще ни носи промени, някои изненади, но и възможности да постигаме печалби и успехи. Трудностите няма да ни плашат, а и късмет няма да ни липсва. Повече за всяка зодия вижте в месечния ни хороскоп,изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Първостепенното събитие на месеца е началото му, което ще се случи с Новолуние на 1-ви във вашия знак. Нееднозначни събития от миналото ще напомнят за себе си.  Във ваш интерес е да ограничите контактите само до хора, с които имате доказано разбирателство.

Не огласявайте намеренията си. Вслушвайте се внимателно в изказванията на околните. Ще ви подскажат как да стигнете до дълго укривана от вас тайна. От индивидуалната работа ще получите по-добри резултати, отколкото от колективната. От особена важност ще са мотивите, които ви стимулират.

Телец

Три определящи събития предстоят през този месец във вашия знак: навлизането на Меркурий в него на 11-а дата, след това на Слънцето на 20 и накрая частичното Слънчево затъмнение на 30. Ще успеете максимално да мобилизирате вътрешния си ресурс и без усилия да си осигурите стабилно психическо равновесие. Лесно и на подсъзнателно ниво ще уловите посоката на социалната тенденция и ще можете да съобразите собствените си действия с нея.

Ще довършите успешно повечето си текущи задачи, а ако сте ориентирани към уреждане на задгранични сделки, ще получите точно резултатите, на които се надявате. Личните отношения ще са безпроблемни. Ако случайно нещо не се получи така, както сте предполагали, то съвсем скоро ще установите, че разминаването всъщност е във ваша полза.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК