Забраниха на Кание Уест да присъства на наградите "Грами"

Профилът му в Instagram беше спрян за 24 часа заради онлайн тормоз към Тревър Ноа

22.03.2022 | 23:10 Редактор: Искра Ангелова
Забраниха на Кание Уест да присъства на наградите

Кание Уест може и да попада в пет категории на тазгодишните награди "Грами", но със сигурност няма да бъде в залата, за да си вземе статуетката, ако я спечели. Изпълнителят трябваше и да бъде част от звездите, които ще представят част от творчеството си на сцената, но и това няма да се случи.

На Уест му е било забранено да присъства на наградите "Грами" заради държанието си в социалните мрежи през последните няколко седмици. Припомняме, че профилът му в Instagram беше спрян за 24 часа заради онлайн тормоз към Тревър Ноа, който пък е тазгодишният водещ на музикалните награди.

Новината беше потвърдена от представителя на Уест, който казва, че екипът на рапъра е получил обаждане, с което ги информират, че той е бил изтеглен от списъка с присъстващи на наградите "Грами". Според източника, позицията на Звукозаписната академия е провокирана от онлайн поведението на Кание. Допълва се, че решението е взето отчасти и заради водещия Тревър Ноа, като е имало притеснения относно срещата между двамата мъже.

Преди няколко дни Кание беше блокиран от Instagram за 24 часа. Компанията Meta, която е собственик на социалната мрежа, потвърди новината и заяви, че рапърът е нарушил политиката за неизползване на реч на омразата, тормоз и насилие. Той е публикувал поста си след като Ноа говори за други публикации относно връзката на Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК