Слабите места на зодиите: Овните са завистливи, Раците са с ниско самочувствие...

Лъвовете могат да бъдат доста несигурни относно външния си вид

14.03.2022 | 23:40 Редактор: Ваня Кузманова
Слабите места на зодиите: Овните са завистливи, Раците са с ниско самочувствие...

Овен – завист

Овните са много конкурентни и се гордеят с това, че са най-добрите във всичко, което правят. Когато някой постигне голям успех и работи по-добре от тях, завистта на представителите на тази зодия понякога надделява, карайки ги да се чувстват несигурни за собствените си умения и постижения.

Телец – несигурност

Понякога Телецът може да бъде прекалено загрижен за статуса си и как изглежда в сравнение с околните. Те могат да сравняват своите постижения с тези на другите по-надолу по веригата и да се чувстват несигурни относно собствената си позиция и как се вписват. Това е нездравословен навик, но често е трудно за Телеца да се отърве от него.

Близнаци – чувство за собствена значимост

Близнаците са любопитни същества, които са склонни да са в крак с всички събития. Те наистина се интересуват от това как се справят. Но в същото време представителите на този знак се чувстват неудобно от идеята, че хората не ги оценяват достатъчно високо за тях и могат да бъдат много неуверени, мислейки, че са забравени.

Рак – ниско самочувствие

Раците могат да изпитват съмнение в себе си, дори да знаят, че всичко това е тяхна измислица. Често успяват да видят позитивите и силните страни в другите хора, но в същото време минимизират собствените си положителни качества, чувствайки, че не са достатъчно добри.

Лъв – критика към външния му вид

Може да звучи абсурдно, но Лъвовете могат да бъдат доста несигурни относно външния си вид. Особено когато смятат, че не изглеждат най-добре. Те се гордеят много с начина, по който се представят, но могат да станат много срамежливи, ако почувстват например, че косата им не е добре днес.

Дева – пълен контрол

Девите обичат да имат пълен контрол над живота си и могат да бъдат доста несигурни при мисълта да го загубят до известна степен. Те полагат всички усилия да поддържат ред и стабилност в живота си и правят всичко възможно да предотвратят възникването на хаос.

Везни – срам

Точно както Везните обичат да правят добро впечатление, те може да се страхуват да не опетнят репутацията си пред тези, които най-много уважават и на които се възхищават. Понякога просто трябва да се тревожат по-малко за това какво мислят другите хора.

Повече по темата четете в Tialoto.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Тва за овните не знам кой го измисли,обаче не е вярно както и повечето работи списани тук Сигнализирай за неуместен коментар