Финанси, ресурси и бъдеще: Какви са предсказанията за 2022 година?

2022 г. поставя началото на нов цикъл

05.03.2022 | 14:44 Редактор: Жаклина Иванова

В началото на всяка година ясновидци и гадатели правят своите предсказания. Голяма част от тях може да бъдат открити в интернет - като това на баба Ванга, която казвала, че през настоящата година ще има сериозно напрежение между Изтока и Запада. Астролозите пък са категорични, че звездната карта сега показва развитие на събития, започнали преди три години.

2022 е годината на Венера. Тя ще изисква от нас баланс. Ще се търсят хора, които могат да виждат плюсовете и минусите на различните гледни точки. Казват, че когато планетата на любовта властва, войнствено настроените лидери си отиват – или с добро, или не с толкова добро.

2022 г. поставя началото на нов цикъл, в който най-важното са парите, храната, ресурсите и земята. В първата половина на годината ще изпитаме резултатите от чуждата воля, ще се борим за свободата и независимостта си, ще се налага да пускаме и да се разделяме.

"Хората ще излязат април-май месец на стачка. Това може да промени правителството. Икономическата криза взима връх", каза ясновидката Илияна Чаушева.

"Гореща точка е краят на март, около пролетното равноденствие. Голямото разтърсване ще се случи краят на октомври, началото на декември", сподели  астрологът Антоанета Салфидж.

"Финансовите ни възможности ще са по-ограничени и трябва да се справим с това. Инфлацията си е инфлация. Има проблеми с енергоносителите", смята  нумерологът Ели Маринова.

Пластичност, адаптивност и разумно пестене на енергия ще искат от нас звездите през тази година. Ще трябва да се справяме и с последиците от избор, който сме направили.

А колко от прогнозите и предсказанията за 2022 г. ще се случат, предстои да разберем.

Вижте повече в репортажа на Миглена Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК