Топ 5 дамски рокли присъстващи в гардероба на стилната дама

28.02.2022 | 16:40 Редактор: Тодор Петров
Топ 5 дамски рокли присъстващи в гардероба на стилната дама

Необходимостта от модерни и качествени дамски дрехи е константна, защото няма дама, която да не иска да изглежда добре на работа и през свободното си време. Носенето на бутикови рокли с интересен дизайн е също сред начините една жена да изглежда стилно и секси, разказват от онлайн магазин Alessa. Малка и черна или дълга в пастелен цвят – в следващите редове ще разберете кои са 5-те топ модела рокли, които е добре да присъстват в гардероба на всяка жена! 

Малка черна рокля 

Едва ли има жена, която да не притежава поне една дамска дреха с подобен дизайн в гардероба си. Малката черна рокля е онова сигурно решение, с което никога не можем да сгрешим, когато се чудим какво да облечем за фирменото парти или за диско вечерта с момичетата. Удобна, елегантна и по тялото, тази дреха е винаги в списъка с “must have” придобивки, като за избора ѝ можете да заложите на български производител, който създава дизайнерски облекла за дами с вкус.


 
Рокля риза за забързаното ежедневие 

Спортно-елегантните дамски дрехи са издигнати в култ през 21 век, когато комфортът винаги стои на първо място. И как няма! Повечето от нас постоянно бързат нанякъде, а време за суетене и размотаване няма… В този ред на мисли, ако носим неудобни одежди, ще чувстваме ограничения и няма да можем да изпълняваме рутинните си задачи с лекота. Роклята тип “риза” се явява истинско спасение в случая, защото: 
удобна е и стои много оригинално – подходяща е за дами с по-пищни форми и такива с елегантна фигура;
дамската дреха се предлага с различни дизайни – цветове и щампи, като може да бъде комбинирана с колан или друг вид аксесоар, по ваше усмотрение; 
подходящо е да се носи по много начини – както с токчета и обувки на висока платформа, така и със сникърси и дори маратонки, според модела. 
Неслучайно се обръща такова голямо внимание на дамски дрехи като роклята-риза, която се е превърнала в задължителна придобивка за повечето жени. 

Рокля с пайети за специални събития 

Няма нищо по-вълнуващо за една жена от това да се приготви за официален повод, за който трябва да облече елегантна рокля, чийто дизайн може да включва дантела или пайети. Дамска дреха в тъмнозелено и с черни детайли би изглеждал доста класно, а в съчетание с малка клъч чанта и обувки на висок ток, цялостната визия ще говори за изтънченост и афинитет към луксозните решения. Нека хубавият парфюм и деликатният грим бъдат завършекът на тази модна епопея, в която отново блестите в главната роля… 

Рокля от нежно плетиво за студени романтични вечери

Казват, че студеното време е най-уютният период от годината, когато необходимостта от топли прегръдки и моменти пред камината е по-голяма от всякога. Дори и навън да е снежно и мразовито, всяка дама може да изглежда неповторимо в подходящата дамска дреха. Защо това да не е рокля от фино плетиво, която да обгръща тялото ѝ с мекота и нежност. Модел в бяло, при който раменете са открити, би бил изключително подходящ за задушевна романтична вечеря или за коледните празници. Най-доброто решение в случая е да се комбинира с чизми в черно или кафяво. 

Стилна блейзър рокля – спасение за различни поводи 

Провокативни, привлекателни и с характер – ето това ще си мислят за вас околните, ако дръзнете да носите блейзър рокля с повод и без повод. Какво друго може да се каже за нея? На първо място, че има забележителен дизайн. Такъв, който се харесва на всяка жена, а и на мъжете… С този вид дамска дреха няма как да не се превърнете в модна икона, на която всички искат да подражават. Определя се още и като “спасение” за всякакви поводи – за вашето офис присъствие, за нощните приключения, за романтичните вечери и за официални поводи. Може ли да бъде по-добре? 
 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Дамски дрехи
преди 2 години