Хороскоп за 23 февруари: Внимавайте с комуникацията

Близнаците трябва да се въздържат от непланирани покупки

23.02.2022 | 09:40 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 23 февруари: Внимавайте с комуникацията

През днешния ден ще бъде важно да внимаваме в комуникацията. Възможно е някой да се опита да ни подведе или да ни въведе в интриги.

Овен

Ако ви помолят за помощ или съвет, съдействайте, но дискретно. Не обсъждайте намеренията си и не говорете за ресурсите, с които разполагате. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре.

Телец

Въздържайте се от участие в дискусии по спорни въпроси, за които сте сигурни, че мнението ви е диаметрално противоположно на останалите събеседници и може да се стигне до открита конфронтация. Причините за поведението на околните ще са неясни и е по-добре да не си създавате потенциални врагове.

Близнаци

Реагирайте с доза здравословно недоверие и съмнение към всички оферти, които получавате днес. Въздържайте се от непланирани покупки. Не участвайте в разговори, в които се обсъжда някой, отсъстващ от групата.

Рак

Преценете дали сте в състояние да водите деловите си разговори конкретно и конструктивно, преди да ги започнете. Установите ли, че имате някакви съмнения или аргументите ви не са достатъчно убедителни, по-добре е да отложите дискусиите.

Лъв

Не е желателно да се занимавате с уреждане на финансови сделки или подялба на имущество. Възможността да ви подведат или умишлено да ви поднесат заблуждаваща информация не е за пренебрегване.

Водолей

Поведението на човек от най-близкото обкръжение може да ви озадачи и да предизвика съмнения. Реагирайте предпазливо, без да стигате до прояви на мнителност. Наблюдавайте детайлите и ги анализирайте в съвкупност. Ще ви подскажат мотивите и най-подходящата за вас тактика.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК