"Зайчетата" на Playboy с ужасяващи разкрития за Хю Хефнър: Той беше животно

Документалната поредица разкрива какво жените от тази индустрия наричат "черната страна" на списанието

08.02.2022 | 12:20 Редактор: Искра Ангелова

В света на Playboy не всичко е било заешки ушички, красиви фотосесии и звездни партита. Или поне така твърдят жените, които застават пред камерата в нова документална поредица.

"Тайните на Плейбой" направи своята премиера на 24 януари и разкрива какво жените от тази индустрия наричат "черната страна" на списанието. Пи Джей Мастън казва, че е имало таен свят зад империята за милиарди на Хю Хефнър. 10-те епизода включват още кадри на Хефнър с Анна Никол Смит, Памела Андерсън и Джени Маккартни.

"Плейбой" беше изцяло за влиятелни мъже, които преследваха красиви млади жени. Плеймейтките, зайчетата, да не забравяме и гаджетата", казва Мастен. Бившата приятелка на Хефнър - Сондра Теодоре казва, че всичко е било манипулация още от самото начало. Според нея създателят на еротичното списание е искал всички дами да изглеждат по еднакъв начин и затова лично се е заемал с тяхната поддръжка.

"В действителност, той беше животно", категорична е Теодоре.

От списанието веднага излязоха с официално съобщение, в което казват, че напълно подкрепят жените, които споделят своите истории в документалния филм. "Като фирма, която в основата си е заложила сексуалната позитивност, вярваме в безопасността, защитата и отговорността", допълват от Playboy.

В съобщението се пише още, че след почти 70 години в бизнеса, фирмата се гордее с голяма част от историята си, но има и елементи, които не са достойни за принципите, които тя проповядва.

Сценаристът и режисьор Питър Богданович пък обвини Хефнър, че е насилил плеймейтката Дороти Стратен в джакузито, когато тя за първи път е била в имението му.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК