Няколко причини да не те потърси след първата среща

Има вероятност в момента да се среща и с друга

31.01.2022 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Няколко причини да не те потърси след първата среща

Били сте на среща с мъж, когото харесвате и смятате за потенциален партньор. Прекарали сте си чудесно, но той не ви се обажда отново. На срещата е изглеждал заинтересуван от вас, но изведнъж се оказвате в ситуация, в която стоите и чакате той да ви се обади, а това не се случва. Започвате да се питате къде сте сгрешили, казали ли сте нещо, което не е трябвало, защо сигналите, които получавате са така смесени.

Кои са причините един мъж да не ви потърси след среща?

1. Той има проблеми с откровеността.

Когато един мъж не поема инициативата да ви се обади след добре прекарана среща, това може да е заради трудността да бъде честен. Има вероятност в момента да се среща и с друга, и това да го спира да ви потърси отново. Можете да го попитате съвсем небрежно дали случайно не се вижда с друга жена, след като е толкова забавен и сладък. Направете се, че не ви е заболяло чак толкова, но се постарайте да покажете и интерес. Така ще разберете каква е неговата нагласа. Ще успеете да провокирате капка честност от негова страна. Нищо не губите.

2. Той просто търси свалка.

Ако мъж наистина ви харесва, той ще ви потърси. Малко са мъжете, които биха се отказали просто така. Трябва да има причина. Една от най-честите е нежеланието за обвързване. Мъжете имат силно развито шесто чувство, което им помага да уловят нагласата на жената пред себе си. Ако на вас ви личи, че търсите сериозна връзка, а той не е на тази вълна, вероятно веднага ще се отдръпне.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК