Край на ретроградната Венера! Ето какво да очакват зодиите

Директната Венера ще подобри и подпомогне връзки

29.01.2022 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Край на ретроградната Венера! Ето какво да очакват зодиите

Венера беше ретроградна в Козирог за 40 дни, но от 29 януари тя отново ще е директна и това ще повлияе положително на много зодии. Вижте какво ви очаква, според прогнозата на "Elite Daily".

Овен

Директната Венера ще подобри и подпомогне връзките им с колегите и ще повлияе положително на репутацията им. Около тях беше хаос в последно време, нещата бяха разпиляни, но сега ще могат да приложат на практика уроците, които са научили.

Телец

През периода те оценяваа отново връзките си и ги анализираха. Сега идва времето, в което най-накрая ще видят, че усилията, които са положили за това, се отплащат и са разбрали по-добре някои неща.

Близнаци

За тях беше предизвикателство да измислят как да направят връзката приоритет, докато в същото време пазят своята енергия. Но в последния месец научиха някои важни уроци и сега ще ги приложат.

Рак

При ретроградната Венера имаше някои проблеми във връзките им и неясноти, но сега тази енергия се променя. Скоро ще получат яснотата, от която се нуждаят и която търсят, що се касае до романтичните отношения.

Лъв

Периодът ги накара да помислят отново върху това каква е рутината им, какво задължително правят ежедневно и дали това ги кара да се чувстват себе си. Скоро ще се почувстват много по-свързани с отговорностите си и по-пълноценни.

Дева

Ретроградната Венера ги накара отново да оценят връзките си и да помислят как култивират радостта в тях. Но сега е време да се отпуснат. В живота им се появи нова тръпка, но те не можеха да решат какво да правят. В близко бъдеще ще си изяснят това, предава teenproblem.net.

Везни

Те са хора, които силно ценят обединението с другите. Но през периода някои семейни отношения бяха влошени, защото Везните трябваше да поставят някои граници. Сега нещата ще започнат да се развиват в правилна посока.

Скорпион

Ще им стане толкова по-лесно да се свързват с другите чрез възгледите, идеите и мненията си, когато Венера стане директна. Сега е времето да споделят информацията, която преглеждаха и която анализираха. Да не се колебаят - нека кажат мнението си.

Стрелец

Връзката, която имат с нещата, които притежават, се променя. Отдавна чакат с нетърпение да видят прогрес във финансовото си състояние и сега най-накрая нещата се подобряват.

Козирог

Когато Венера стане директна, те най-накрая ще започнат да се чувстват като себе си отново. Сега е времето да приложат на практика някои неща, които скоро осъзнаха и така да подобрят връзката, която имат със себе си.

Водолей

Времето, което прекарват сами, беше на фокус за тях в последно време. Сега ги чакат положителни промени. Прекараха известно време в мисли за миналото и изолация, и това беше необходимо за тях. Успяха да осъзнаят някои неща и да си направят изводи - сега това ще им помогне във връзките с другите хора и в тази със себе си.

Риби

Краят на ретроградната Венера ще им донесе яснотата, която те толкова време търсиха. И по-важното - ще обсъдят и решат проблеми, които се появиха през този период.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК