Хороскоп за 24-30 януари: Очаква ни динамичен период

Няма да липсват нови възможности, но и предизвикателства

23.01.2022 | 22:33 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп за 24-30 януари: Очаква ни динамичен период

Динамичен период в края на януари. Няма да липсват нови възможности, но и предизвикателства. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Периодът ще е динамичен и наситен с доста събития. Ще сте по-заети от обикновено, но пък и ще получите удовлетворителен материален еквивалент за положените усилия. Действайте активно, но дисциплинирано и търпеливо. Ще си осигурите подкрепа и одобрение от факторите, имащи отношение към напредъка ви.

Не е изключено да уговорите изгодна сделка, да довършите проект, който за известно време е бил в застой или просто да стабилизирате професионалните си позиции. Ще впечатлите околните с оптималната си лична организация и максимално точна стратегия. Много е вероятно да получите нови предложения за сътрудничество от партньори, с които сте работили преди време.

Телец

Ще разполагате с подходящи условия за ефективно използване на силите и ресурсите си. Професионалните контакти ще са наситени и благодарение на тях ще се справите с поредица сложни казуси. Ще възобновите деловите разговори с партньори, с които сте работили успешно преди време. Вероятно ще обсъдите възможностите за стартиране на нов съвместен проект. Прословутият ви прагматизъм, яснота на мисленето, консервативен подход ще улеснят реализацията на целите, които сте си поставили.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК