Според вашата китайска зодия: Вижте дали ще имате късмет през 2022 г.

Това е годината на Черния воден тигър

16.01.2022 | 15:10 Редактор: Здравко Черкезов
Според вашата китайска зодия: Вижте дали ще имате късмет през 2022 г.

На 1 февруари ще настъпи новата китайска година, когато ще започне да властва Черният воден тигър. Очаква ни интересна година, динамична, а 5 представители на китайския зодиак ще се радват на повече късмет. Вижте кои са и дали вашият знак е сред тях.

Дракон

Ако сте родени през следните години: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, то вашият китайски зодиакален знак е Драконът. Скъпи Дракони, 2022 ще бъде изключително интересна за вас. За някои събития в живота ви ще се окаже повратна точка. Нови възможности, различен поглед върху нещата, ще имате повече смелост да се впуснете в нови предизвикателства.

Годината на Черния воден тигър ще се окаже важна за вас. Разбира се, Драконите са известни с това, че обичат свободата. Ако се фокусирате върху вашите цели, дори трудните моменти ще минават по-леко.

Вашите щастливи цветове са златисто, тъмнолилаво и оранжево. Камък за късмет е тигровото око, а фигурка на Пи Яо (най-общо казано дракон с крила) или добавен като красив елемент към бижу, според фъншуй ще ви донесе благополучие. Фигурка на кучето Фу ще пази дома ви.

Кон

Родените в годините 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, са представители на китайския зодиакален знак Кон. Новата китайска година ще бъде повече от добра за вас. Просто трябва да направите така, че нещата да работят във ваша полза. Насочете вниманието си към тези, които ви носят удоволствие, които са градивни за личността ви. Опитайте се да поддържате позитивен начин на мислене и годината ще ви носи хубави емоции.

Въпреки че Конете ще имат много добри възможности и късмет, ще бъде важно да внимават с хората край себе си и да не се доверяват прекалено. Паричният поток и успехите в работата ще ви мотивират да продължите да си поставяте нови цели.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 2
Банко Пиронков, Фън
преди 2 години
Китайските обичаи, свързани с Пролетния празник, не са свързани с Фън Шуй, където годината е по слънчевия, а не по лунно-слънчевия календар. Сигнализирай за неуместен коментар