Борис Джонсън смайва с танцувални "умения", в Англия го взеха на подбив (ВИДЕО)

Виждат се движения, които само могат да се опишат като "таткови танци"

14.01.2022 | 13:20 Редактор: Здравко Черкезов

В социалните мрежи се появи стар видеозапис на британския премиер Борис Джонсън, който танцува на парти. Много хора не могат да повярват на гледката пред очите си.

Клипът - очевидно отпреди Ковид пандемията - обикаляше повечето платформи ден, след като Джонсън призна, че е присъствал на сбирка на тема "донеси си алкохол" в градината на "Даунинг стрийт" 10 по време на първия локдаун на Англия. Премиерът настоява обаче, че това е било "работно събитие", а не парти.

Във видеото се чуват звуците на песента на Лайнъл Ричи – "All Night Long (All Night)", вижда се размахване на светлинен меч и движения, които щедро може да се опишат като "таткови танци", пише HuffingtonPost.

Първоизточникът на 40-секундния клип не е ясен. Но в четвъртък в Instagram беше публикувано видео...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glenn Kitson (@glenn_kitson)

... и скоро се разпространи в Twitter.

Светлинният меч вероятно е подарък: оръжието от "Междузвездни войни" е "произведено и изобретено" в Южен Руйслип в избирателния район на Джонсън - Уксбридж, спомена той през 2019 г.

"Имам светлинен меч в кабинета си в Уестминстър - това е най-красивата вещ, която ми беше подарена от не по-малка личност от Кристофър Лий (който изигра граф Дуку в "Междузвездни войни")", разкри Джонсън.

Достатъчно е да се каже, че голяма част от онлайн коментарите се фокусират върху това дали Джонсън знае какво е партия или не.

 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК