fallback

Зодиите, които са токсични партньори

Могат да станат ревниви и контролиращи

13.01.2022 | 23:45 Автор: Теодора Патронова

Всички хора се държат по-добре в началото на връзката, когато още се опитват да спечелят и впечатлят половинката, и тепърва се опознават с нея. Но някои от мъжете после показват истинския си характер. Могат да станат ревниви, контролиращи и токсични. Вижте кои са те, според зодията.

Овен

Представителите на тази зодия ви карат да предизвиквате себе си, да се вълнувате и в началото са много интересни - с опит, с предложения за приключения, винаги активни и т.н. Крият чувствителната си страна и се превръщат в дистанцирани, жестоки, студени и агресивни - обиждат ви и ви нараняват. Токсични са.

Близнаци

Много общителни и социални зодии, с които няма да ви е скучно. Приятелски настроени са, адаптивни, готови за приключения, забавни, но след време показват и другата си страна. Когато се ядосат много, забравят за любовта и уважението, и стават много контролиращи. 

Водолей

Много интелигенти зодии и нестандартни - определено има с какво да ви впечатлят. Те са истински революционери и бунтари и ще ви спечелят с харизмата и идеите си. Но, тъй като за тях каузите са по-важни и не са сред най-емоционалните, после стават много студени, дистанцирани и често забравят за вас. 

Четете повече по темата в teenproblem.net

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Любопитно
fallback