Зодиите, които се затварят в себе си като се ядосат

Всеки изразява гнева си по различен начин

10.01.2022 | 06:30 Редактор: Ваня Кузманова
Зодиите, които се затварят в себе си като се ядосат

Всеки човек изразява гнева си по различни начини. Има някои хора, които няма да се поколебаят да бъдат напълно откровени за начина, по който се чувстват. Те определено ще вдигнат доста шум около гнева си. Но има и друг тип хора, които не са толкова експресивни, когато са ядосани. Те всъщност успяват да запазят ледено мълчание, когато са гневни.

Те са като вулкани, за които никога не можем да сме сигурни дали ще изригнат или не. Този тип хора често притежават т. нар.„лице на покер играч“, докато казват „Добре съм. Всичко е наред“, всъщност те кипят отвътре. Проблемът е, че тези хора не забравят проблема, а го таят вътре в себе си и след време могат да излеят всичките си потискани чувства изведнъж.

Ето и кои са 4-те зодиакални знака, които крият гнева си зад ледено мълчание:

Рак

Хората, родени под този знак, мразят конфронтацията и са по-склонни да заглушат гнева си с мълчание, вместо да говорят за наранените си чувства свободно. Ако попитате човек от зодия Рак какво не е наред, той просто ще скръсти ръце и ще се обърне на другата страна. Но той никога не забравя лошото, имайте го предвид – много е злопаметен. Ракът ще потисне гнева си към момента, но дълго време ще проявява към вас пасивна агресия или казано с други думи – не очаквайте скоро да ви проговори.

Дева

Личностите от зодия Дева обикновено са срамежливи и рядко имат смелост да предизвикват драма или потребност да направят сцена, когато са ядосани. Те по-скоро ще прехапят устните си и ще прикрият гнева си зад маска, но няма да си позволят да покажат колко са наранени, защото смятат, че така ще се изложат. Гневната Дева се затваря в себе си и започва да игнорира човека, който я е наранил. Тя просто не може да го гледа, нито да говори с него, а това доста ѝ личи.

Повече по темата четете в Tialoto.bg 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК