Нина Добрев разказа за трудното детство: Не бяхме богато семейство

"Моите родители трябваше да работят наистина здраво", каза тя

06.01.2022 | 10:25 Редактор: Искра Ангелова
Нина Добрев разказа за трудното детство: Не бяхме богато семейство

Нина Добрев похвали родителите си. Тя каза, че е била свидетел на това как те работят изключително здраво върху това да подобрят животите си и тя винаги е била решена да следва техния пример.

Семейството на актрисата емигрира от България в Торонто, Канада, когато тя е само на 2 годинки. И е имало финансови проблеми с години.

"Не бяхме богато семейство. В началото ние живеехме с друго семейство в апартамент с една спалня. Моите родители трябваше да работят наистина здраво", коментира звездата пред "E!News", цитирана от teenproblem.net.

32-годишната Нина разкри още, че се нуждае от приятели, които я стимулират и я подтикват да бъде амбициозна и да постига целите си.

"Много важно е да се заобиколиш с добри хора и хора, с които искаш да успееш, хората, които те стимулират и хора, които те подтиква, за да се уверят, че постигаш целите си. Казват, че първите пет души, с които си най-близък, са твоето отражение. И ако се обграждаш с хора, които са не са мотивирани и са мързеливи, които не си поставят цели, ще бъде наистина трудно за теб да не се отклоняваш от правия път", обясни тя.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК