Евгени Минчев за 2021 г.: Беше трудна, аз съм мъжко момче, което отстоява на всички бури

Хората трябва да могат да се приспособяват, за да оцеляват, коментира PR експертът

31.12.2021 | 19:38 Редактор: Ваня Кузманова

Трудна година за българите - така описва 2021 г. Евгени Минчев. 

"Изпращам една особено и много интересна година, всъщност успешна. Аз не се занимавам само с един бизнес и затова препоръката ми е, ако имам право на такава – хората да правят няколко неща едновременно, защото ето шоубизнесът падна надолу, но пък бизнесът с недвижимите имоти скочи нагоре" каза Евгени Минчев.  

Успешна за Евгени Минчев година, но по думите му - същевременно трудна за всички ни като хора. Причината: Изненадите на нестандартния живот и неспособността на човека да се променя. 

"Аз знам, че съм едно мъжко момче, което отстоява на всички бури. Повличам след себе си хората по този начин да излязат от статуквото. Но срещам обречени физиономии, присвити уста и изражения – мани го тоя, неговата е лесна. Моята любима фраза е: Това, което аз съм преживял, теб може да те убие", разказа Евгени Минчев. 

Светският хроникьор определя Мария Бакалова като личност на 2021 година.  

"Колкото и да ми е неприятно, аз никак не я харесвам в тази роля, Мария Бакалова направи световно впечатление. Не е моята актриса, не бях съгласен с номинацията за Оскар, но истината е, че момичето направи впечатление" посочи хроникьорът Евгени Минчев.  

А събитието – акцент за отминалата година е идването на нова власт. 

"Имаме ново правителство, нова надежда. Имаме нови крила за младите хора. Аз съм щастлив да видя толкова млади хора в правителството", допълни той. 

А за следващата година Евгени Минчев се надява. Надява се на повече борбеност и щастие у българина. И му го пожелава. 

Вижте повече в интервюто на Виолета Манчева. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
Я пак
преди 2 години
Евгени Минчев не ми е хич любимец, но е грамотен и не вярвам да е казал "отстоява". Отстоява е едно а УСТОЯВА съвсем друго.Някой си е ровил в телефона и лайквал във фейса в час по български. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
ХА ХА
преди 2 години
Мъжко момиче искаше да каже ! Сигнализирай за неуместен коментар