Investor Media Group дари светлина на деца, лишени от родителска грижа

Подаръци и лакомства за коледните празници получи Фондация "Надежда за малките"

23.12.2021 | 19:20 Редактор: Теодора Патронова

В навечерието на най-светлите празници дарение зарадва дом за деца, лишени от родителска грижа на Фондация ''Надежда за малките''. 

Подаръци и лакомства за коледните празници дариха от Investor Media Group за Фондация "Надежда за малките". Те ще бъдат разпределени за децата в двете столични "Малки къщи“ на фондацията за деца, лишени от родителски грижи.

"Това дарение идва в много добър момент, ще ни свърши работа в поне близките 6 месеца. Всяко едно дарение е добре дошло за нас и е голяма подкрепа за всички ни", каза директорът на център за настаняване от семеен тип Галина Панталеева. 

Към момента в двете къщи има общо 14 деца, които целодневно получават грижи и внимание от специалисти.

"За мен всяко дете има най-голяма нужда от любов, приемане и обичане. Искам да изкажа специална благодарност на Инвестор медия груп за щедростта за инициативата, да купят всички продукти, да ги донесат, за отделеното време, за вниманието", подчерта изпълнителният директор на Фондация "Надежда за малките" Камелия Славчева.

А дарителите се надяват да успеят да направят Коледата на децата по-усмихната и топла.

"За нас е удоволствие и чест да помогнем на мисията на фондацията и на децата, които се отглеждат в къщите за настаняване от семеен тип. Всяко дете има право на обич и на подкрепа. Децата са нашето бъдеще и затова приемаме като своя мисията да протегнем ръка", изтъкна изпълнителният директор на Investor Media Group Виктория Миткова.

До момента повече от 140 деца са получили помощ и грижа в двете къщи на Фондация "Надежда за малките".

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК