Адел се разсърди и напусна интервю – журналистът не бил ѝ слушал албума

Мат Доран признал, че все още не е слушал "30"

23.11.2021 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Адел се разсърди и напусна интервю – журналистът не бил ѝ слушал албума

На 19 ноември Адел пусна своя дългоочакван четвърти студиен албум, носещ името "30". Изпълнителката си беше взела почивка от славата, през която успя да отслабне и да се справи с последиците от развода си със Саймън Конеки. Феновете постоянно питаха Адел кога ще пусне нова музика и тя най-накрая ги зарадва.

Албумът "30" веднага се превърна в хит в музикалните платформи, като постави рекорд след рекорд. Само няколко часа, след като беше пуснат, той измести Тейлър Суифт и нейния презаписан Red от челната позиция в iTunes. Песента Easy on Me, която беше пусната няколко седмици преди излизането на "30" пък се превърна в номер 1 във всички музикални класации по света и счупи рекорда за най-слушана песен за един ден в Spotify.

За да отпразнува пускането на албума си, Адел направи специален концерт в Лос Анджелис, придружен и с интересно интервю пред Опра Уинфри. Подобно на Хари и Меган, изпълнителката беше поканена в градината на водещата, където разкри детайли за развода, отслабването, новата си връзка с Рич Пол и какво я е накарало да напише най-новия си албум.

Въпреки че интересът към Адел е огромен през последните няколко месеца и "30" беше един от най-чаканите албуми, явно не всеки се е насочил към музикалните платформи на 19 ноември. И тази грешка се наказва жестоко. Просто питайте журналиста Мат Доран.

Доран е трябвало да направи интервю с Адел по случай пускането на новата ѝ музика, но нещата не са се получили както трябва. На 4 ноември той пътува от Австралия до Лондон за специална среща с изпълнителката, която обаче се превръща в катастрофална за него и телевизията му. Доран е водещ на предаването Sunrise по Канал 7.

След като се среща с Адел, Мат започва да я разпитва по всякакви въпроси, свързани с личния ѝ живот, развода ѝ със Саймън Конеки и визията ѝ. По едно време изпълнителката пита журналиста какво мисли за албума ѝ "30", който е излязъл в същия ден, а Доран признава, че все още не го е слушал. Това накарало Адел да прекъсне интервюто и да си тръгне. 

Според медиите, от Sony, които държат правата за музиката ѝ, са забранили на Канал 7 да публикува разговора.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК