Принц Хари ще се върне във Великобритания, но без Меган?

Херцогът на Съсекс се притеснил за здравословното състояние на баба си

09.11.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Принц Хари ще се върне във Великобритания, но без Меган?

Колкото и да не се разбираш с роднините си, винаги им се притичваш на помощ, когато здравословното им състояние се влоши.

Точно това смята да направи и принц Хари, който обмисля да се завърне във Великобритания, за да се види с кралица Елизабет II. Херцогът на Съсекс се притеснил от състоянието на баба си, която отмени всичките си важни събития и не присъства на срещата за климата, организирана от ООН. Причината беше нареждане от лекари, които са казали на кралицата да си почива в следващите седмици.

След месеци на спекулации дали Хари и Меган ще се завърнат във Великобритания за кръщенето на дъщеря си Лилибет, стана ясно, че принцът може да посети дома си много по-рано, но без да взима съпругата си. Тя ще остане в Калифорния заедно с Арчи и Лилибет, като не е ясно точно кога ще отлети за Великобритания.

Според кралски източници Хари доста се притеснил за здравето на баба си, след като разбрал за посещението ѝ в болница на 20 октомври. Малко преди това Елизабет беше забелязана да ходи с бастун за първи път от 17 години, а след това лекарите ѝ препоръчаха да си почива.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
НЕКОЙ
преди 2 години
В Британският Кралски двор черно не може да влезе. Сигнализирай за неуместен коментар