Физическите черти, които се смятат за силно привлекателни от мъжете

Женската коса - едно от мощните оръжия в завладяването на сърцето на противоположния пол

06.11.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Физическите черти, които се смятат за силно привлекателни от мъжете

Привличането е сложна смесица от фактори. Едни от първите определящи фактори за привличането са физическите. Чертите на лицето, фигурата, начинът, по който движите тялото си, как оформяте косата си, какво е излъчването на погледа ви имат решаващо значение за това колко привлечени ще са мъжете от вас. Колкото и важна да е личността на човек, тялото и физическите ни черти са първото, което противоположният пол обикновено забелязва у нас.

Очи

Погледът и очите са смятани за силно привлекателни от много мъже. Красивите очи, нежно и деликатно подчертаните мигли са в състояние да разтопят сърцето на мъжете. Ако имате забележителни очи, изразителен поглед, определено няма да останете незабелязана в мъжка компания.

Коса

Женската коса - едно от мощните оръжия в завладяването на сърцето на противоположния пол. Косата е средство за привличане, което омагьосва. Повечето мъже харесват дълга, гъста и буйна коса, която се възприема от тях също като един от символите на женствеността. Рядко мъж би отговорил, че харесва жени с къси или много къси коси.

Усмивка

Греещата на лицето усмивка няма как да остане незабелязана. Усмихващата се жена излъчва привлекателност, увереност, самочувствие. Това няма как да остане неоценено. Намръщеното женско лице има тъкмо обратния ефект. Жените, които не се усмихват широко, имат по-малко късмет в любовта и се радват на по-слаб мъжки интерес.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК