Сигнали, че някой флиртува с вас прикрито

Някои хора се притесняват да изразят интереса си към някого, защото се страхуват от отхвърляне

19.10.2021 | 11:45 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, че някой флиртува с вас прикрито

Всеки флиртува по различен начин. Невинаги можем да сме сигурни от самото начало, че някой флиртува с нас. Сигналите могат да са смесени, объркващи. Някои хора страдат от ниско самочувствие, което им пречи да флиртуват открито или по-настъпателно. Невинаги флиртът в такива случаи е очевиден и лесно забележим.

Не само ниското самочувствие е причина за по-незабележим флирт. Някои хора се притесняват да изразят интереса си към някого, защото се страхуват от отхвърляне или не са убедени, че ще бъдат приети подобаващо. Тези и още много причини могат да направят признаците на флирт по-трудно забележими, но все пак забележими.

Важно е да познавате знаците на флирт, дори по-незабележимите, защото това може да ви помогне да се свържете с някого, който е вашата сродна душа. Ако разпознавате признаците на флирт, това може да е успешна рецепта за откриване на любовта.

Кои са едва доловимите признаци, че някой флиртува с вас?

1. Поведението му осезаемо се променя, когато сте наоколо.

2. Слуша внимателно какво казвате.

3. Прави зрителен контакт, макар и не настоятелен.

4. Задава ви въпроси.

5. Появява се в зрителното ви поле и това започва да ви прави впечатление.

6. Спокоен е и се държи напълно свободно, когато сте наоколо. Това също е един възможен признак на флирт. Не всички се напрягат и притесняват в присъствието на обекта на интереса си.

7. Тялото му е насочено към вас, когато говорите или когато ви наблюдава.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК