Таро карти за всяка зодия: Какво ни очаква през октомври?

Важно е да не се поддаваме на негативните емоции

29.09.2021 | 23:35 Редактор: Здравко Черкезов
Таро карти за всяка зодия: Какво ни очаква през октомври?

Октомври месец идва с динамика, промени. Това е период, в който ще можем да се вгледаме в себе си, в страховете си и да се разделим с тях най-сетне. Дори и да има някои забавяния, плановете ни все пак ще се осъществят. Важно е обаче да не се поддаваме на негативните емоции. Какво показват таро картите за вашата зодия, вижте в следващите редове.

Зодия Овен

Октомври идва с нови възможности в работата, печалби, но и със съперничество, ревност и конкуренция. Други искат това, което имате и са готови да си проправят път, пречейки на вашия. Но тези личности са подценили вашата смелост и устойчивост. Таро картите ви съветват да полагате усилия както в работата,, така и в любовен план. Не се отказвайте от вашите мечти и планове. Смелостта и решителността ви ще ви направят победител и ще може да се радвате на един хубав есенен месец.

Зодия Телец

Представителите на зодията ще бъдат изправени пред важни избори и решения. Нещо, за което сте се колебали, отлагали, сега ще напомни за себе си и е възможно да предприемете стъпки към неговото реализиране. Периодът е подходящ за отказване от вреден навик, започване на спортна активност, подобряване на храненето.

През новия месец е важно да избягвате конфликтите и да не насилвате събитията. Трудните обстоятелства, ако има такива в живота ви, са преодолими, но не с цената на интриги и задълбаване на конфликтни ситуации.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК