Според зодията: Какво ни очаква в любовта?

Възможни са конфликти, раздели

18.09.2021 | 23:36 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта?

Очаква ни напрегната любовна седмица. Пълнолуние, неблагоприятна позиция на Венера спрямо Уран може да ни накара да се съсредоточим върху доброто, игнорирайки лошото. Възможни са конфликти, раздели. Трябва да внимаваме, защото любовта идва лесно, но може да не се окаже нашата. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.
 

Овен

Представителите на зодията ще имат фантастична любовна седмица. Но бъдете внимателни. Може да ви бъде трудно да останете реалисти, опитвайки се да избягате от суровата реалност. Може би това е защитен механизъм. Внимавайте с еуфорията, за да не се окаже, че сте попаднали в ситуация на заблуда. Сериозно обвързаните Овни ще обърнат повече внимание на интимността и романтиката с половинката, а това ще им носи удовлетворение.

Телец

Телците може да очакват разклащане в любовен план. Венера и Уран няма да бъдат в особено добра позиция, което ще окаже влияние върху вашите взаимоотношения. Ако сте във връзка, тогава може внезапно да поставите определени изисквания, които биха могли да нарушат хармонията ви с партньора. Въпреки това, тези промени вероятно са необходими, ако искате да продължите заедно. Необвързаните Телци е възможно да направят нещо нехарактерно за тях в името на любовта. Не бъдете твърде безразсъдни!

Близнаци

Внезапните промени в любовния ви живот може да окажат влияние на емоционалното и физическото ви здраве. Ще имате усещането, че целият ви свят се е сринал. Това може да се дължи на предателство в любовта или пък да се окаже, че вие сте наранили някого и сега изпитвате болка. Каквото и да е, стремете се към постигането на баланс в живота.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК