Как Брад Пит и Брадли Купър станаха най-добри приятели

Двамата актьори имат много общи неща

20.09.2021 | 06:30 Редактор: Тодор Петров
Как Брад Пит и Брадли Купър станаха най-добри приятели

Брад Пит и Брадли Купър се оказаха добри приятели, сплотени не само покрай професията си на актьори в Холивуд, от сходните си имена, но и общата си страст към тениса и общото си минало като зависими от алкохола.

Двамата изгледаха рамо до рамо финала при мъжете на тенис турнира US Open. Брад и Брадли се забавляваха страхотно, гледайки как Новак Джокович пропуска шанса си да спечели четвъртата си поредна титла от Големия шлем за тази календарна година. 

Актьорите бяха заснети седнали един до друг в Националния тенис център на USTA Billie Jean King в Ню Йорк. Приятелската им среща е почти две години, след като роденият в Оклахома Пит призна, че Купър му помага да води по-здравословен начин на живот.

"Изтрезнях заради този човек и оттогава всеки мой ден е по-щастлив“, каза звездата от "Мистър и мисис Смит" през януари 2020 г. Брадли пък му отговори с думите: Той е сладур. Обичам го.

Предишната година носителят на "Оскар" каза пред "Ню Йорк Таймс", че е влязъл в клуба "Анонимни алкохолици" за година и половина след раздялата си с Анджелина Джоли през 2016 г.

Пит, който споделя шест деца с отчуждената си съпруга – Мадокс (20), Пакс (17), Захара (16), Шайло (15) и близнаците Нокс и Вивиан (13), обясни през септември 2019 г. следното: В този клуб е пълно с мъже, които са отворени и честни за проблемите си по начин, който никога не съм виждал. Това е безопасно място, където никой не те съди, следователно можеш сам да съдиш себе си за постъпките си.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК