Няколко призна, че мъжът не подхожда сериозно към вас

Когато той отменя вашите срещи внезапно, това е лош знак за взаимоотношенията ви

13.09.2021 | 12:12 Редактор: Жаклина Иванова
Няколко призна, че мъжът не подхожда сериозно към вас

Любовта винаги носи със себе си вълнения и куп въпроси. Когато се появи някой интересен мъж насреща ни, ние сме запленени. Понякога се срещаме или дори започваме нови взаимоотношения, които се развиват във връзка. Тук идва и най-важният въпрос: "Дали вие сте неговият човек?".

Има признаци, които издават, че не сте. Ето кои са.

Игнорира ви без видима причина

Когато той отменя вашите срещи внезапно, това е лош знак за взаимоотношенията ви. Това означава, че няма отношение към вашето време, което вие бихте отделили и като цяло към вас. Действията му показват, че не го е грижа дали ще останете разочарована.

Не се вълнува от важни за вас моменти

Рождени дни, успехи, специални семейни събирания - това за него са просто бързо отминаващи моменти. Колкото по-малко един мъж мисли за важните неща за една жена, толкова по-малко е желанието му да бъде в сериозна връзка с нея.

Не ви държи в течение за най-съществените неща в живота му

Още един знак, че се срещате с мъж, който няма намерение да се обвърже с вас сериозно, е това какво и колко споделя с вас. Когато мъжът е запленен от една жена, на него му е приятно да ѝ разкрива какво се случва с него, да я прави част от важни събития. От друга страна, ако си мълчи, а вие научавате от други хора за нещо хубаво/лошо, което му се е случило, определено не го вълнувате.

Бави се да ви отговори

Въпреки че всеки си има личен живот и е зает с работа, скоростта, с която той ви отговаря на обаждания и съобщения, е показател за това колко сериозно ви приема. Ако той не полага усилия да ви отговори в кратки срокове или да ви се реваншира за забавянето, означава, че не се вълнува от вас сериозно.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 2 години
Статии пълнеж, кой ги приема сериозно? Сигнализирай за неуместен коментар