Как жените отблъскват мъжете без дори да подозират

Една от причините е нарцистичното поведение

09.09.2021 | 20:54 Редактор: Жаклина Иванова
Как жените отблъскват мъжете без дори да подозират

Когато изживяваме предишната си връзка и ако тя не е приключила добре за нас, то ние се затваряме за любовта. Имаме едно излъчване, което говори, че не търсим нов партньор, дори да е обратното.

Вижте няколко вероятни причини мъжете да не са привлечени към вас.

Твърде много хленчите

Това е особено дразнещо за мъжете. До някаква степен това е приемливо за представителите на силния пол. Но тъй като понякога действията им са неприемливи за дамите, те започват да хленчат, а това е моментът, в който той може да се отдръпне от вас.

Твърде голямо его

Още една причина мъжете да не са привлечени към вас или поне не задълго е нарцистичното ви поведение. Никой мъж не би приел жена за партньорка, която е високомерна, обсебена от себе си и своите нужди. Такива жени обикновено са егоистични.

Споменавате бившия си в разговори

Това е нещо, което може мигновено да ви направи нежелана за един мъж. Разказите за бившия, особено ако в тона ви се долавя съжаление, че не сте заедно вече, са отблъскващи. Ако вече се намирате във връзка, всяко сравнение с предишния ви партньор, което поставя в неизгодна позиция настоящия ви, би подействало отдалечаващо от вас.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК