Венера влиза във Везни: Какво да очаква всяка зодия?

Този транзит е чудесен за любовта, запознанствата и романтиката, споделят астролози

17.08.2021 | 20:35 Редактор: Жаклина Иванова
Венера влиза във Везни: Какво да очаква всяка зодия?

На 16 август планетата на любовта, красотата и парите - Венера, навлезе в един от любимите си знаци – Везни. Тук тя ще се задържи до 10 септември. По време на този период подходът ни към любовта ще бъде по-романтичен, комуникативен и хармоничен. Според астролози този транзит е чудесен за любовта, запознанствата и романтиката.

По отношение на финансите е важно да не харчим излишно. Няма да ни липсват добри възможности в бизнеса, печеленето на пари, покупките на нов дом.

Венера е владетел на зодия Везни, така че тук планетата може да работи най-ефективно. Везните са знак, който фокусира голяма част от енергията си върху връзките един към друг, а именно те ще бъдат на преден план в съзнанието ни.

Венера във Везни наистина може да ни помогне да си върнем баланса и да върнем магията по отношение на любовта. Да намерим нова любов или да затвърдим вече съществуваща.

Ако сте необвързани, ще ви бъде по-лесно да флиртувате по време на този транзит, да откривате нови вълнения. Ще се чувствате по-очарователни, харизматични. Ако пък на този етап не търсите сериозна връзка, то бихте могли да използвате тази енергия за подобряване на взаимоотношенията с колеги, близки, приятели.

Обвързаните е хубаво да прекарват повече време със своите половинки, да се забавляват и създават нови спомени. Но правейки всичко това е важно да имате предвид финансите си. Внимавайте на 5 септември с парите, любовта и секса, когато Венера се сблъсква с Плутон.

Какво да очаква всяка зодия по време на Венера във Везни?

Родените под знака на Овен ще бъдат даващи, ще глезят своята половинка и няма да са толкова егоистични в любовта.

Телците ще работят, ще постигат успехи, но Венера ги кани и да се отпуснат малко, да помислят за релакс и удоволствия.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК