Без диети и без кафе на закуска: Как Симон Байлс поддържа перфектна форма

Ограничава се от конкретни вредни за нея храни и навици

03.08.2021 | 12:07 Редактор: Тодор Петров
Без диети и без кафе на закуска: Как Симон Байлс поддържа перфектна форма

Звездата в спортната гимнастика - Симон Байлс, преди дни обяви, че се отказва от многобоя в Токио заради ментални проблеми. 24-годишната американка иска да запази психичното си здраве. Най-вероятно заради цялото напрежение покрай подготовката и заминаването ѝ за Олимпийските игри, тя не се чувства добре и не се срамува да признае, че за нея медалите не са най-важното. 

Симон прекарва по-голяма част от времето си в залата, където тренира. За да има сила и мускули, необходими ѝ за изпълнението на конкретни съчетания в нейния спорт, тя ходи и на фитнес, като се стреми да консумира фибри, протеини и много витамини и минерали под формата на плодове и зеленчуци. 

За нея е важно не толкова да спазва диети и да брои калории, отколкото да се ограничава от конкретни вредни за нея храни и навици. 

"Не следя нищо. Ям това, с което се чувствам добре и се опитвам да не преяждам или да се натъпквам, защото винаги съм във фитнеса", обяснява тя пред Women’s Health.

24-годишната американка държи да приема достатъчно протеини за закуска и обяд. Но не всеки ден хапва след като се събуди. Но когато го прави, консумира плодове и овесени ядки. 

Байлс никога не пие кафе за закуска. Вместо него, набляга на водата толкова рано. В един момент, когато огладнее, прибягва до протеинов шейк. 

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимки: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК