Медитация, кафе - кои са тайните са Дженифър Анистън за страхотна визия

Времето с кучетата ѝ също ѝ помага да започне деня си с положително настроение

26.06.2021 | 07:00 Редактор: Юлия Христова
Медитация, кафе - кои са тайните са Дженифър Анистън за страхотна визия

Дженифър Анистън. Всички я знаем или поне сме чували името ѝ. Актрисата става световна звезда през 1994 година благодарение на сериала „Приятели“ и оттогава не може да избяга от образа на Рейчъл Грийн. Въпреки множеството си други проекти както в киното, така и в телевизията, тя си остава онова разглезено момиче, което се учи да се грижи за себе си и да разчита на собствените си възможности, а не на парите на татко.

Анистън обаче с всички сили се опитва да покаже на света, че всъщност е много повече от Рейчъл Грийн и като че ли започва да ѝ се получава. Повече от 10 години след финала на „Приятели“, тя вече е видяна в нова светлина – като сериозен артист в сериала „Сутрешно шоу“, който съвсем скоро ще пусне втория си сезон в платформата Apple TV+. Освен това актрисата се занимава и с много странични проекти, като преди няколко месеца беше избрана за част от екипа на известна марка колагенови продукти.

Изобщо не се изненадваме, че Дженифър е получила тази работа, защото от 1994 година тя се превърна в един от образите на красотата и стила. Все пак кой друг е накарал милиони жени по света да си направят прическа като неговата? Сега актрисата споделя и своите тайни за грижа за тялото, с които се стреми да помогне на голяма част от нас да се справим със стреса и напрежението в ежедневието си.

Нейният най-голям приоритет е да намира време за медитация. „Също така си водя дневник, в който записвам всичко, което ми се е случило. Доста се изнервям и натъжавам, когато нямам време да си попиша“, казва тя пред E!News. Разбира се, кафето е задължителна стъпка от сутрешната рутина, като се пие преди и след медитация. Към кофеиновата си напитка Дженифър обича да добавя няколко капки колаген, а след това си прави и шейк, в който слага шоколадов протеинов прах.

Времето с кучетата ѝ Клайд, Софи и Лорд Честърфилд също ѝ помага да започне деня си с положително настроение. „Всяка сутрин ги разхождам, храня ги и това ме успокоява“, обяснява Анистън. По време на сутрешния си ритуал тя има правило, което никога не нарушава – никакви телефони, никакви имейли и никаква социална мрежа. „Препоръчвам да не се занимавате с нищо странично за един час, час и половина. Направете го в продължение на една седмица и веднага ще видите разликата“.

Останалите съвети за перфектна визия на Дженифър Анистън - четете в Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК