Принцеса Лея посмъртно със звезда на прочутата "Алея на славата"

"Нейната звезда ще блести оттук до вечността“, написа Марк Хамил

22.06.2021 | 23:36 Редактор: Десислава Атанасова
Принцеса Лея посмъртно със звезда на прочутата

Покойната Кари Фишър ще получи посмъртно звезда на прочутата "Алея на славата" в Холивуд. Актрисата, която завинаги ще остане в сърцата и паметта на киноманите като принцеса Лея от "Междузвездни войни“, е сред 38-те знаменитости, на които сега ще бъде указана честта.

Сред тях са още Франсис Форд Копола, Маколи Кълкин, Уилям Дефо, Салма Хайек, Реджина Кинг, Майкъл Б. Джордан, Рей Лиота и Юън Макгрегър.

Новината бе приета с бурен ентусиазъм от екранния брат на Фишър в галактическата сага, а именно – Марк Хамил, изиграл Люк Скайуокър в "Междузвездни войни“.

"Поздравявам всички лауреати. Много любов за несравнимата, забавна и нелогична природна стихия, каквато беше космическата ми сестра Кари Фишър. Нейната звезда ще блести оттук до вечността“, написа Хамил в социалните мрежи след обявяването на 38-те нови притежатели на звезди в Алеята на славата.

69-годишният актьор бе сред най-големите привърженици на идеята екранната принцеса Лея да бъде удостоена с този жест. Той неведнъж е заявявал, че ще успее да се пребори Фишър да получи своята си звезда.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК